Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
saydam dedi:kizdirma beni herseyi açiklarim 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
FleXoR dedi:saydam dedi:kizdirma beni herseyi açiklarim 8) :lol: :lol: :lol: :lol:![]()
atletik saydam sende beni kızdırma
hernan77 dedi:arkadaşım sen iletişim fakültesin de bulundun mu. yanılmıyorsam seni orada gördüm. ben de oradan mezun oldumda. ege nin salonunda da görmüş gibiyim. ii vücut yapmışsın da neden çift biceps pozun yok anlamadım. görüşürüz...
fullysick dedi:Hakan kardes tebrik ederim bayagi iyi ugrasmisin ve guzel de sonuc almisin umarim bacaklarda 50cm kola gore irirdir.bence definisyon vucud sadce yarisma zamani daha iyidir.sokata definisyon vucud pek isine yaramaz cunku ciplak gezmiyoruz sonucta bence iri vucud insani daha cok dikkatine neden oluyor.yanlis anlama helal olsun sana iyi vucud yapmisin
Ayaz dedi:adetten ben de tekrardan hoşgeldin diyeyim .. gerçi 2 dk. sonra görcem seni ama olsun adet yerini bulsun
hakan79 dedi:beyler hepinize çok teşekkürler vallaha kendime güvenim arttı bacaklar özellikle calfller konusunda haklısınız yarışmaya girmeyi kısa vadede düşünmüyorum çalışmalar sürecek belki 2-3 sene sonra bacaklarda istediğim gibi olursa gireriz
fullysick dedi:hakan79 dedi:beyler hepinize çok teşekkürler vallaha kendime güvenim arttı bacaklar özellikle calfller konusunda haklısınız yarışmaya girmeyi kısa vadede düşünmüyorum çalışmalar sürecek belki 2-3 sene sonra bacaklarda istediğim gibi olursa gireriz
hmm,.. gordum bacaklarini ozur dilerim tum topiki bakmadan yazdigim icin on bacaklarin iyi durumda fakat arka bacak ve calflere dedigin gibi 2-3 yil ayirman gerekecek ust tarafta da goguste biraz eksikler gordum onlari da hacimli omuzlarin ve kollar ortmus zaten ama tek kelime bisey var estetik cok iyi tebrik ederim.burda sana biseyler anlatmak isterim,.profesyonel bodybuilder ler genelde off season yani yarisma oncesi ve sonrasi dietsiz gecirdikleri donemlerde yag ve su tutar bu tutugun yag ve su bi sonraki yapacagin diet ve kur ile kasa donusturulur uzun vadede dusundugun zaman iyi bi kutlesel gelisim ve kaslarda hem iri gorunum ayni zamanda da uygulayacagin kur ve dietle bunu definisyonda mukemmel bi sonuc olarak gorebilirsin.yani dusuk bodyfat more muscle,sana burda maval okumak istemem ama ben bildiklerimide seninle paylasmayi isterim tekrar tebrikler cok iyi bi basari bu sekilde bi vucuda sahip olabilmek
Bulk define acayip bi fark gerçekten.hakan79 dedi:
ono dedi:tebrik ederim çok güsel bir vucut
bir şeyi merak ettim bu yaz bodrumdamıydın agustos başında eger deilsen senin bir kopyan wardı![]()