• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam

tamam yaaa okuyanda yanlış anlayacak herkesin zaafları vardır oldu bitti

iletişim fakültesi

arkadaşım sen iletişim fakültesin de bulundun mu. yanılmıyorsam seni orada gördüm. ben de oradan mezun oldumda. ege nin salonunda da görmüş gibiyim. ii vücut yapmışsın da neden çift biceps pozun yok anlamadım. görüşürüz...

DIYECEK SOZ BULAMADIM

Hakan kardes tebrik ederim bayagi iyi ugrasmisin ve guzel de sonuc almisin umarim bacaklarda 50cm kola gore irirdir.bence definisyon vucud sadce yarisma zamani daha iyidir.sokata definisyon vucud pek isine yaramaz cunku ciplak gezmiyoruz sonucta bence iri vucud insani daha cok dikkatine neden oluyor.yanlis anlama helal olsun sana iyi vucud yapmisin

Re: iletişim fakültesi

hernan77 dedi:
arkadaşım sen iletişim fakültesin de bulundun mu. yanılmıyorsam seni orada gördüm. ben de oradan mezun oldumda. ege nin salonunda da görmüş gibiyim. ii vücut yapmışsın da neden çift biceps pozun yok anlamadım. görüşürüz...

evet ege üni. su ürünleri mezunuyum iletişime yakındık egenin salonunda 3-4 sene çalıştım ilk orda başladım
çift biceps sırttan bir önceki sayfada en altta var galiba teşekkürler ünüversitenin bana en büyük faydası bu vucut oldu teşekkürler ege ünüversitesi :lol: :lol: :lol:

Re: DIYECEK SOZ BULAMADIM

fullysick dedi:
Hakan kardes tebrik ederim bayagi iyi ugrasmisin ve guzel de sonuc almisin umarim bacaklarda 50cm kola gore irirdir.bence definisyon vucud sadce yarisma zamani daha iyidir.sokata definisyon vucud pek isine yaramaz cunku ciplak gezmiyoruz sonucta bence iri vucud insani daha cok dikkatine neden oluyor.yanlis anlama helal olsun sana iyi vucud yapmisin

1.78 boyunda bu definasyonda bit body cinin 100kg olabilmesi için bacaklarınında iyi olması gerekir bu topicte bacak resimlerimde var galiba
irilik konusunda farklı düşünüyoruz dikkatli gözler iri insanla sporcu iri insanı ayırt eder en azından aynı gözle bakmaz tabiii bu benim görüşüm
saygılar teşekkürler

Re: ..sağol ayaz 100. msjım sana

Ayaz dedi:
adetten ben de tekrardan hoşgeldin diyeyim .. gerçi 2 dk. sonra görcem seni ama olsun adet yerini bulsun

sağol dostum bu zor günlerde yanımda olduğun için

Re: teşekkür

hakan79 dedi:
beyler hepinize çok teşekkürler vallaha kendime güvenim arttı bacaklar özellikle calfller konusunda haklısınız yarışmaya girmeyi kısa vadede düşünmüyorum çalışmalar sürecek belki 2-3 sene sonra bacaklarda istediğim gibi olursa gireriz

hmm,.. gordum bacaklarini ozur dilerim tum topiki bakmadan yazdigim icin on bacaklarin iyi durumda fakat arka bacak ve calflere dedigin gibi 2-3 yil ayirman gerekecek ust tarafta da goguste biraz eksikler gordum onlari da hacimli omuzlarin ve kollar ortmus zaten ama tek kelime bisey var estetik cok iyi tebrik ederim.burda sana biseyler anlatmak isterim,.profesyonel bodybuilder ler genelde off season yani yarisma oncesi ve sonrasi dietsiz gecirdikleri donemlerde yag ve su tutar bu tutugun yag ve su bi sonraki yapacagin diet ve kur ile kasa donusturulur uzun vadede dusundugun zaman iyi bi kutlesel gelisim ve kaslarda hem iri gorunum ayni zamanda da uygulayacagin kur ve dietle bunu definisyonda mukemmel bi sonuc olarak gorebilirsin.yani dusuk bodyfat more muscle,sana burda maval okumak istemem ama ben bildiklerimide seninle paylasmayi isterim tekrar tebrikler cok iyi bi basari bu sekilde bi vucuda sahip olabilmek

Re: teşekkür

fullysick dedi:
hakan79 dedi:
beyler hepinize çok teşekkürler vallaha kendime güvenim arttı bacaklar özellikle calfller konusunda haklısınız yarışmaya girmeyi kısa vadede düşünmüyorum çalışmalar sürecek belki 2-3 sene sonra bacaklarda istediğim gibi olursa gireriz

hmm,.. gordum bacaklarini ozur dilerim tum topiki bakmadan yazdigim icin on bacaklarin iyi durumda fakat arka bacak ve calflere dedigin gibi 2-3 yil ayirman gerekecek ust tarafta da goguste biraz eksikler gordum onlari da hacimli omuzlarin ve kollar ortmus zaten ama tek kelime bisey var estetik cok iyi tebrik ederim.burda sana biseyler anlatmak isterim,.profesyonel bodybuilder ler genelde off season yani yarisma oncesi ve sonrasi dietsiz gecirdikleri donemlerde yag ve su tutar bu tutugun yag ve su bi sonraki yapacagin diet ve kur ile kasa donusturulur uzun vadede dusundugun zaman iyi bi kutlesel gelisim ve kaslarda hem iri gorunum ayni zamanda da uygulayacagin kur ve dietle bunu definisyonda mukemmel bi sonuc olarak gorebilirsin.yani dusuk bodyfat more muscle,sana burda maval okumak istemem ama ben bildiklerimide seninle paylasmayi isterim tekrar tebrikler cok iyi bi basari bu sekilde bi vucuda sahip olabilmek

teşekkürler yorumların için
bugun modlardan blitz le görüştük beraber çektiğimiz fotoyu yakında koyar foruma çok iyi ve yararlı oldu umarım bu tip buluşmaların devamı gelir

izmirdeki yarışmanın şampiyonuyla bir resim

kendimi bir hiç hissettim yanında ben 100 kg adam 70 kilo inanılmaz tebrikler haketti

tebrik ederim çok güsel bir vucut
bir şeyi merak ettim bu yaz bodrumdamıydın agustos başında eger deilsen senin bir kopyan wardı :)

ono dedi:
tebrik ederim çok güsel bir vucut
bir şeyi merak ettim bu yaz bodrumdamıydın agustos başında eger deilsen senin bir kopyan wardı :)

olamaz o zamanlardada bodrumda değildim sahtelerim bile piyasaya çıkmış taklitler asıllarını yaşatırmış oysa bende eşim benzerim yok diyordum arkadaşlarda beni narsist ilan etmişlerdi kahretsin bir benzerim varmış :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Yukarı