• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: bilgi

askudas1 dedi:

bu mesajda sanki kuyruk acisi var, hatta dahasi da var ama burda yazmanin hos olmayacagini dusunuyorum! haddime mi bilmiyorum ama yonetim bu isimsiz, dogrulugu kesin olmayan seyler iceren, yazilanlar dogru olsa bile uslubuyla mide bulandiran ve yer yer asagilamaya varan msj'ı silmeli!!

Cok komiksiniz ya, insanın başına cumartesi gecesi eğlencesi diye verdiler sizi herhalde.
1.78 boyla birşey olmazmış!
Bak seeeeen...

Dorian Yates, Mike Matarazzo, Sergio Oliva, Kevin Levrone bunlarında boyu 1.78 :D
Jay Cutler, 1.74...
Lee Priest, Franco Columbu 1.62
Bir sey olmamis adamlara bak hele, sizin salonunuzda King Konglar çalışıyor demek ki...

Çok komiksiniz valla, ben size cok guldum, tanrıda sizi güldürsün :D

askudas1 ve passengers böyle sesleniyorum gerçi ama aynı ipden yazıyorsun her kimsen artık bunu bil de ona göre davran bunları söylüyorsan ve doğru olduğunu savunuyorsan kimsin açıkla ve bu kadar kötülediğin adamın salonuna da gitme bu kadar basit...

teşekkürler

DaFFy dedi:
askudas1 ve passengers böyle sesleniyorum gerçi ama aynı ipden yazıyorsun her kimsen artık bunu bil de ona göre davran bunları söylüyorsan ve doğru olduğunu savunuyorsan kimsin açıkla ve bu kadar kötülediğin adamın salonuna da gitme bu kadar basit...

yeter artık kim bu adamlar kişisel sorunları bu foruma taşımasınlar lütfen yeri değil insanlarıda ilgisiz konularla meşgul ediyorlar onlar adına özür dilerim

Kız gibi nickin altına sıgınıp yazı yazmak millete çamur atmak kolay....Arkadaşların biraz cesareti olsa yazılarının altına isimlerinide yazarlar....Sanırım şu beğenmedikleri hakan79'un iri cüssesinden korkuyor olmalılar...

Dikkate almaya değer dahi gormuyorum...Hakan79 burda yalan bile soyluyor olsa ilacın dibinede vurmus olsa sonuçta ortada gayet guzel bir vucut var...İlaç kullanıp hiç bir şeye benzemeyenleride biliyoruz...

Evet bu gibi olaylar genelde dış dunyada cogumuzun basınada gelmiştir bu konuda bir örnektir ben hiç görmedim yazın bir kalabalıgın önünden gecerken yada bir toplumda yada salonda insanların size bakarak vay be helal olsun adam yapmış vucudu ne emek vermiş deyişini genelde suna bak havalı şişirme vs vs EGER İŞ SADECE İĞNEYLE ŞİŞİRME OLSAYDI ORTALIK COLEMANDAN GECİLMEZDİ
ben bu gibi olaylara sadece :lol: :lol: :lol:

Selam Mıllet,

Bu bıranda cıkan elemanın yazdıklarını okudum ve nedense cok tanıdık geldı, genellıkle kendı ortaya bırsey koyamayan ınsanlar kendını yuceltemeyınce kı body baska seylere benzemez lafkalabalıgı ıle veya gecmısınle bır sey ortaya koyamazsın su anda aynadakı goruntun hıyerarsıyı belırler, neyse kendını yuceltemeyen baskasını kucultmeye calısıyor. Bastıgı kılo ıle ılgılı sunu soylemelıyım kalorı alımı sureklı kontrol altında tutlan bır dıyette ve yag oranı
hakan gıbı ıyı olan bır ınsanda benchte 140 kılo hıc kotu degıl, ayrıca vıdeosunu da seyrettım gayette guzel basıyor, ben dıyetteyken 100 kg zor cıkarıyorum,kısın 200 e kadar cıktıgım halde.
Bu sporu bılmeyenler boyle bos konusur ve ılac steroıd konusunda da bır sey soyleyecegım, hakanı tanımam formunu cok begendıgımı soylemıstım, kur olarakta 3 defa veya 10 defa yapmıs olması onemlı degıldır, bu sporda bende dahıl hemen herkez kullandıgını daha az soyler,bende en guclu kuru uyguladıgım zamanlarda aman ıste bı kac sustanon falan var deyıp gecıstırıyordum, ha bu demek degıl kı hakan da oyle yapıyor ama yapmıs olsada farketmez, bı olympıa sampıyonuna roportajda soyle bakalım bu vucudu nasıl yaptın , bırak sımdı kımbılır sen neler kullanmısındır dıyorlar mı bu sporda yok boyle bır muhabbet,
macan sıkarsa sende yaparsın kur, ayrıca kur demek kesın sonuc demek te degıldır, ne haybeye karacıgerını elıne alıpta patates cuvalı gıbı dolasanları gorduk bız. Karın kaslarını fatburnerlarla yapmıs, ey buyuk Allahım oha yanı boyle adama sende al guzelım onlardan sende yap demek lazım , sankı argının alıp
ustune kebap-bıra butun gun yatmakla erıyo.

Hakanın nezdınde bahsedılenler aslında bızım sporumuzun genel sorunlarıdır, bu zıhnıyette olanlar ıste bodycıler yok soyle ezıktır der, yok bunnarın kus kalkmaz der, yok guc yok hepsı sısırme der, yok ılaclarla oluyo bende alsam bende yaparım der , bır suru sey , hepımız boyle cekememezlıklerle karsı karsıya kalmadıkmı o yuzden uyanık olmalıyız.

Body saf determınızmdır, sebep sonuctur, dogru beslenme, ıdman, supplement ılac ve uzunsurelı kaybedılmeden aynı motıvasyonla arkadaslarınız gezerken,yada poposunu yayıp cerez bıra takılırken sız delı gıbı calısırsınız ve sonucunu alırsınız.

Saygılar

DaFFy dedi:

Kesinlikle katılıyorum.. Ayrıca hakan hakkaten ii biri bende orda calısıourum ve bahsedildigi gibi bi insan hakkaaten degil....Tamam kabul edıourum bu forumda flexor ustad gibi herkesin yardımına imdatına kosmuo ama salonda her turlu yardımı gosterio .. Hak yenmesin yani... 8)

emeğe saygısızlık etmeyelim

askudas1 öncelikle senin attığın mesaja doğruluk payı vererek hakan79 abiraz ağır sözler
söylemiştim(kendisine kızgın olduğum için) bundan dolayı hakandan özür dilerim öncelikle bir arkadaş fotoğrafını koyuyor başlık açıyor bu arkadaş bizlerden yardım istiyor ama biz onlara karşı terbiyesizlik ediyoruz
bizim yapmamız gereken olumlu veya olumsuz eleştriler yazmakken biz
yok seni fazla şişirmişler yok sen 1.78 sin senden bodyci olmaz gibi terbiyesiz ve
bir okadarda bu sporun ahlakına uymayan şeyler yapıyoruz bu yanlışa düştüğüm için hakandan
tekrar özür dilerim veee diğer arkadaşlarıda terbiyeli olmaya davet ediyorum

Askudas1 iişine karışmak gibide olmasın ama bence sen önce biraz body hakkında bilgi topla ondan sonra
bu işe emek vermiş insanlara laf at çünkü bizleri çok güldürüyorsun
(örn:hakanda 178cm boy varmış o istediği kadar kas yapsa bir işe yaramazmış :D ) eminmisin
Hiç cutler ı gördünmü?

Arkadaslar bir seye dikkat cekmek isterim.Bu baslik altinda 170 tane mesaj atilmis (sanirim bu bölümde en cok mesaj alan baslik)... Sonucta Hakan kardesimiz basimiza silah dayamadi benim hakkimda bir seyler yazin diye. Geldiginden bu yana cok elestiri aldi sen kimsin, kendini ne saniyorsun, bize hava atma, sen varsan senden iyiside var diye vs. diye (kabul ediyorum ilk bastaki meydan okuyusuda pek hos degildi ama onlar geride kaldi)... O yüzden ben Hakan´in vücudu icin bir tek sey söyleyebilirim... "GORA" 8)

Yani "Güzel Olmasa Reaksiyon Almaz" :lol:

Bu kavganin gürültünün baska ne nedeni olabilir ki??? Haksiz miyim arkadaslar? Bir düsünün bence. Saygilar.

ben hakanın vücuduna mükemmelsin diyen 10 larca insan gördüm ama senin vücudun
iyi değil diyenini hiç görmedim arkadaşın kıskanılacak bir vücudu var demek istiyorsan
amenna kendisini gönülden tebrik ediyorum kıskanılacak bir vücudu var doğrudur!

ancak eski konuları açıp tartıştığın insanlara gönderme yapmak istiyorsan onuda söyleyim işte
bu gibi sebelerden dolayı onlarca mesaj almış ve kendi mesajlarım da dahil hakanı direk
olarak ilgilendiren bir mesaj almamıştır onun için artık bu eski mevzuları kapatalımda arkadaşların
vücutlarına yorum yapalım çünkü bu tarz mesajların hakana birşeyler kazandırabileceğini
tahmin etmiyorum

Back
Yukarı