Selam Mıllet,
Bu bıranda cıkan elemanın yazdıklarını okudum ve nedense cok tanıdık geldı, genellıkle kendı ortaya bırsey koyamayan ınsanlar kendını yuceltemeyınce kı body baska seylere benzemez lafkalabalıgı ıle veya gecmısınle bır sey ortaya koyamazsın su anda aynadakı goruntun hıyerarsıyı belırler, neyse kendını yuceltemeyen baskasını kucultmeye calısıyor. Bastıgı kılo ıle ılgılı sunu soylemelıyım kalorı alımı sureklı kontrol altında tutlan bır dıyette ve yag oranı
hakan gıbı ıyı olan bır ınsanda benchte 140 kılo hıc kotu degıl, ayrıca vıdeosunu da seyrettım gayette guzel basıyor, ben dıyetteyken 100 kg zor cıkarıyorum,kısın 200 e kadar cıktıgım halde.
Bu sporu bılmeyenler boyle bos konusur ve ılac steroıd konusunda da bır sey soyleyecegım, hakanı tanımam formunu cok begendıgımı soylemıstım, kur olarakta 3 defa veya 10 defa yapmıs olması onemlı degıldır, bu sporda bende dahıl hemen herkez kullandıgını daha az soyler,bende en guclu kuru uyguladıgım zamanlarda aman ıste bı kac sustanon falan var deyıp gecıstırıyordum, ha bu demek degıl kı hakan da oyle yapıyor ama yapmıs olsada farketmez, bı olympıa sampıyonuna roportajda soyle bakalım bu vucudu nasıl yaptın , bırak sımdı kımbılır sen neler kullanmısındır dıyorlar mı bu sporda yok boyle bır muhabbet,
macan sıkarsa sende yaparsın kur, ayrıca kur demek kesın sonuc demek te degıldır, ne haybeye karacıgerını elıne alıpta patates cuvalı gıbı dolasanları gorduk bız. Karın kaslarını fatburnerlarla yapmıs, ey buyuk Allahım oha yanı boyle adama sende al guzelım onlardan sende yap demek lazım , sankı argının alıp
ustune kebap-bıra butun gun yatmakla erıyo.
Hakanın nezdınde bahsedılenler aslında bızım sporumuzun genel sorunlarıdır, bu zıhnıyette olanlar ıste bodycıler yok soyle ezıktır der, yok bunnarın kus kalkmaz der, yok guc yok hepsı sısırme der, yok ılaclarla oluyo bende alsam bende yaparım der , bır suru sey , hepımız boyle cekememezlıklerle karsı karsıya kalmadıkmı o yuzden uyanık olmalıyız.
Body saf determınızmdır, sebep sonuctur, dogru beslenme, ıdman, supplement ılac ve uzunsurelı kaybedılmeden aynı motıvasyonla arkadaslarınız gezerken,yada poposunu yayıp cerez bıra takılırken sız delı gıbı calısırsınız ve sonucunu alırsınız.
Saygılar