Hacim-Kilo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayran iç. Akşamdan kepek ekmeğine bol peynirli, domatesli, marullu bir sandviç hazırla, jelatine sar, buzdolabına koy, sabah giderken yanına alırsın. İstersen ton balıklı sandviç de hazırlanabilir ancak sabah saatlerinde tüketmek damak tadınıza uyar mı bilmem. Ayrıca 10-11'e doğru tüketmek lazım gelebilir, tonun dışarda kokup, bozulma ihtimali nedir bilemiyorum. Malzemeleri bir kaba doldurup, konserveyi okulda açıp, orda hazırlamak da mümkün ancak ortalığı batırmamak şart :)

Alternatif bulmak kolay, önemli olan isteğinizi ve motivasyonunuzu kaybetmemek.

Hmm kepek ekmeği ile aram hiç iyi değil :) Bir türlü yemeyi başaramadığım,yiyebilenlere ise şaşkınlıkla baktığım bir ekmek çeşitidir kendisi :) Ayran içebilirim.150 Grm peynir götürebilirim.Ton balıklarını öğlen evde tüketebilirim.Çünkü her gün 150 grm tavuk haşlamak gerçekten sıkıcı.

Sürekli olarak ton balığı tüketmemeniz de sağlığınız açısından faydalı olacaktır. Haftada 2-3 gün öğününüze katın ancak ton balığının, beslenme zincirinde en üst sıralarda olması nedeniyle ağır metal içerme ihtimali var. Her gün tüketilmesinin zararlı olabileceğini düşünüyorum.

Sürekli tavuk tüketmek de bunaltabiliyor. Arada döngü şeklinde yapabilirsiniz.

Kepek ekmeği yerine başka ekmekler de denenebilir. Süpermarketlerde veya pastanelerde birçok ekmek çeşidi satılıyor. Tam buğday ekmekleri, çavdar ekmekleri vs. Beyaz ekmeği çok tavsiye etmesem de, sandviç için kullanılabilir.

Bol bol su içmeyi de unutmayın. Sürekli peynir, yoğurt derken aldığınız ekstra kalsiyumları atmanız gerek.

• Like
Reactions: Azi
kardeşm aileyi hiç takma ben babanneme kalsam kadın göğüslü homosexüel biriyim :D

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı