Hacim icin yardim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle selamin aleykum yaklasik ikibucuk senedir bu sporu yapiyorum kolum 40cm fakat goguslerimde ciddi bir gelisme yok ozellikle ust goguste omuzlarimin cok iyi oldugunu soyluyolar fakat goguslerim zayif ciddi anlamda yardim bekliyorum ozellikle bu isi bilen arkadaslardan simdiden tesekkur ederim

Aleykum selam.Bende 7 aydir yapiyorum ayni sorunu bende yasiyorum.full body yapiyorum dumbell pres ardindan dummbel fly gogus icin son olarak 3-4 set elmas sinav. Sinavi daha yeni ekledim bakalim ne kadar ise yarar.yardimci olabilecek varsa hem soruyu acana hemde bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada iki aydir bench pres 5*10 dumbel benc 5*10 crossower3*10 ust dumbelpres5*10 ustbench makine 3*10 ust yana acis4*8 dar sinav4*max yapriodum etkisini gormedim desem yalan olur fakat gogus cizgisi bir turlu belli olmuyor beslenmeminde iyi oldugunu dusunuorum ben kendim aşçıyim beslenme imkani var yani ama sonuc 0

Beslenme programını ve vücut ölçülerini yazarsan daha yardımcı olabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beslenme sabah 8. Yumurta beyazi beyaz peynir domates salatalik oglen tavuk300gr bulgur araogun gene tevuk 200 gr ve bulgur spor oncesi creatin spordan sonra protein tozu ve amino asit aksam tavuk olculerime gelince sadece kolu biliorum sol40 sag 39.5 salonda olcu alinmio cunku

ya iyi beslenemiyosundur yada çalışmanın hakkını veremiyosundur. sürekli olarak set sayılarını ve tekrarlarını değiş

Beslenmeyi yazdim iyi beslendigimi dusunuorum hakini veremiosana gelirsek sole soyliyim benh dips i agirlik takarak yapan iki kisiden biriyim idmanin hakkini verdigimi dusunuorum bi hafta ara verip tekrar baslicam bide bole deneyelim bakalim

Kaç hareket var orada sayamadım. 5-6 hareket benim görüşüme göre split bir antrenmanda bile çok fazla göğüs gibi büyük bir kas olsa bile. Bir yorumumda şunu yazmıştım ünlü bir sporcunun sözü "Çalışma kısa ve efektif olmalı" Madem buraya yazdın yorumlarımızı düşünüyorsun benim yorumum şu şekilde. Bu kadar fazla hareket yerine supersetlerle ve tekrar sayısını 12ye çıkararak çalış. Örnek bir program göstermek gerekirse şöyle;
Dumbell press 12 tekrar hiç dinlenmeden Diamond push up max ( 4er Set ) setler arası tahmini 45 sn dinlenme (ilerleyen haftalarda şınav türü değiştirilebilir)
Cable crossover incline chest fly 12 tekrar hiç dinlenmeden ağırlıklı dips veya ağırlıklı bench dips ( 4er Set ) setler arası tahmini 45 sn dinlenme
Close grip dumbbell press 4*12
Şuan full body çalışıyorum ama mantık aynı. Splittede bu şekilde denemeni tavsiye ediyorum umarım işine yarar. Kolay gelsin.

Rognal tesekkur ederim yorumun icin dikkate alicam yalniz superset hacim icin etkili deil die duymustum daha cok yag yakma icin die duydum birde agirlik arttirmam gerekiomu bu calismada

Rognal tesekkur ederim yorumun icin dikkate alicam yalniz superset hacim icin etkili deil die duymustum daha cok yag yakma icin die duydum birde agirlik arttirmam gerekiomu bu calismada
Şöyle söyleyim ben bulk yaptığım için vücut zaten yağ alıyor yani yağ yakmakta sakınca yok kötü birşeymiş gibi söylüyorsun kim yağ yakmak istemez :D ama hacime negatif etkisi olduğuna dair birşey duymadımda bende öyle negatif bir etkisi olmadıda. Ağrılık arttırma şu şekilde ben dumbbell presste mesela şu şekilde yapıyorum ilk setlerde 10-10 ısındıktan sonra 20-20, 22,5-22,5, 25-25 27,5-27,5 şınavlarda da tekrar sayılarına takılmadan çıkarabildiğim kadar yanmayı hissedene kadar çalışıyorum. Tabiki konu hakkında daha bilgili dostlarım varsa bende bilgilenmiş olurum.

Temel press hareketleri ardı fly olacak şekilde bir dene bakalım.Benimde omuz , göğüs , sırtta problemim yok . biceps triceps müzmin vasat kamyon hızıyla gidiyor bakalım..Kolay gelsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.

Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "sadece xxxx cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı