hacim icin en iyi antreman sistemi

en iyi hacim sistemi

• Total voters
    414
yanlış bilgilendirme! devset tüm vucut çalışması demek değildir.devset bir bölgeye ait, programa dahil tüm hareketlerinin art arda birer set yapılmasıdır.bu bir dev seti oluşturur.tercihine görede istediğin kadar devset yaparsın.negatif tekrar sisteminde ise kişinin kaldırabileceği ağırlıktan daha ağır bir ağırlık secilir. ağırlık kaldırılırken yardım alınır.indirirken ise mümkün olan en yavaş bicimde ağırlık indirilmeye calısılır

Aynen öyle. + negatif tekrar için hızlı kaldırıp çok yavaş indirmede diyebiliriz.Tabi normal kilolarda. Benim içinde 1. pramit, 2. negatif tekrar.

Negatif tekrarı yapın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

Tuttum bunu :)

Belli bir bilgi ve tecrübeden sonra K.G.T sitemi uygulanabilir ve ömür boyu sıkılmadan devam edilebilir.

Ben de, zaman zaman hepsi karışık uygulanmalıdır diye düşünenlerdenim. Fakat kendimde en faydasını gördüğüm disiplin, Max OT disiplini oldu. Güç ve hacimde çok belirgin artış yakaladım. 6 ay uyguladım o sistemi. Güç konusunda iyi bir seviyeye gelebildiğim için, şu anda bölgelere göre farklı disiplinler seçip uyguluyorum.

Anketteki seçenekler çok acemine hazırlanmış bana kalırsa.Bunların çoğu antrenman sistemi değil öncelikle.Kgt,gvt, max-ot vs. antrenman sistemleridir, seçeneklerdeki ifadelerde farklı sistemlerde uygulanan teknik yaklaşımlardır ve tek başlarına farklı kullanımlarda bambaşka sistemlerde de yer alabilirler.
Başlığın epey 'edit' e ihtiyacı var üzülerek..

Kollar kopana kadar agirlik kaldirmak. 1 ay piramit, 1 ay superset.. haftada 6 gun cift bolge. Iyi beslenme, iyi dinlenme.. hadi hacim almasin da göreyim:)

anketteki seçenekler antrenman sistemi değil set sistemidir. kas kütlesi artırmaya yönelik tüm antrenman sistemlerinin temel prensibi progressive overload (artan yükleme) kuralıdır. benim benimsediğim sistem ise low volume progressive intensity sisteminin dual-factor theory (çift etken teorisi) ışığında şekillendirilmiş biçimidir.

piramit set candır ama bi yere kadar kaslar artık farklılık istiyecektir zamanla.Şahsen geçen dergide Arnoldun bi önerisi var bu konuda.mesela 4 set piramit giriyosan son seti 25-30tekrar yapcak ağırlıkla giriyosun her harekette .denedim gayet başarılı sonuçlar aldım şahsen.

Son düzenleme:
Back
Yukarı