Arkadaşlar Biceps için;
Hammer Curl
Dumbbell Curl
Dumbbell Concentration Curl
Yada;
Scott Curl
Hammer Curl
Dumbbell Concentration Curl
Hangisi Daha hızlı hacim bakımından daha iyi?
iyi günler.
piramit setlerde ne kadar ağırlık arttıracağız bilgi verir misin?
mesela bench press 50 kilo X 12 diğer 10 tekrar da ne kadar ağırlık gireceğiz ?
Bende senin gibi ektomorfik bir vücuda sahibim ve günde tek bölge çalışmayı düşünüyorum. Karın bölgesini ne zaman çalısıyorsun bu programda? Ben karın, alt karın ve yan karın/oblik kısımları için ayrı bir gün ayırmayı düşünüyorum sence nasıl olur?
Şu anki programımda göğüs ve omuz antrenmanlarım sonrası haftada 2 kere çalışıyorum mideyi.3 gün de çalışılabilir ama 3'ten fazlası aşırıya kaçmak olur bence.
Hepsini ayrı günlerde yapmak yerine aynı antrenman içinde hepsinden birer hareket yapmayı tercih ederdim,senin tercihin yine de.
Bu kısımda yanlış anlaşılma olmuş sanırım; "Ben karın, alt karın ve yan karın/oblik kısımları için ayrı bir gün ayırmayı düşünüyorum sence nasıl olur?"derken yazdığım üç kısmı tek bir günde çalışmayı kastetmiştim sadece mide günü olacak şekilde.
4 hareketli bir göğüs programında 3 press hareketi bana göre fazla.Ben kendim için program yapıyor olsam 2 press 1 fly 1 cable egzersizi tercih ederdim.Fly ve cable için 10 veya 12 tekrarlı setler,press hareketleri içinse 12-10-8-6 şeklinde giden setler tercih ederdim.
Press hareketlerinde ağırlığı artırarak ve set sayısını düşürerekmi yapmalıyız hacim için?4 hareketli bir göğüs programında 3 press hareketi bana göre fazla.Ben kendim için program yapıyor olsam 2 press 1 fly 1 cable egzersizi tercih ederdim.Fly ve cable için 10 veya 12 tekrarlı setler,press hareketleri içinse 12-10-8-6 şeklinde giden setler tercih ederdim.
LETHE552 bodyde 5. aydayım benim için uygunmudur bu program ?