technical1967
Üye
Antrenman Programı olarak full body workout antrenman programını uyguluyorum.Pazartesi , Çarşamba , Cuma full body workout yapıyorum . Salı ve Perşembe günleri de kardiyo ve abs yapıyorum . Yemek rutinim de bu şekilde . İsteyen olursa antrenman rutinimi de paylaşırım . Yediklerimi günlük olarak takip edebilmek ve tam olarak durumu kontrol altına alabilmek için excel den ufak bir tablo hazırladım kendime fakat sanırım yetersiz besleniyorum .Şöyle bir program yaptım ama günde 1513,9 kaloriyi geçmiyor . Hesap kitaptamı bir hata var yoksa benim internet sitelerinden bulduğum besin değerlerimi yanlış anlamadım gitti . Besin değerlerini bu siteden aldım . tavuğu da başka bi yerden aldım . Göz atarsanız sevinirim . Yatmadan önce de 2 kaşık yoğurt yiyorum onu koymadım
Onun haricinde programa sadığım .
Dediğim gibi eğer bir hocamız şu yemek düzeni hakkında yorum yapar ve antrenman programımı da isterse antrenman programımı da tüm detaylarıyla yazarım . Gerçekten detaylı bir şekilde yazacağım için şu an yazmıyorum . Genel fikir oluşması açısında Pazartesi ( 4 x 8 ) Çarşamba ( 3 x 12-15 ) Cuma ( 5x5 ) şeklinde çalışıyorum . Pazartesi ve Çarşamba hacim için çalışıyorum . Cuma günü de 5 x 5 ağır bir kuvvet antrenmanı yapıyorum .
Merak edenler için Full Body Workout Antrenman Sistemi
Eti Lilalif Yulaf Ezmesi 1 porsiyon=2 çorba kaşığıdır . Bazı yerlerde kafa gitmiş çay kaşığı yazmışım .

Dediğim gibi eğer bir hocamız şu yemek düzeni hakkında yorum yapar ve antrenman programımı da isterse antrenman programımı da tüm detaylarıyla yazarım . Gerçekten detaylı bir şekilde yazacağım için şu an yazmıyorum . Genel fikir oluşması açısında Pazartesi ( 4 x 8 ) Çarşamba ( 3 x 12-15 ) Cuma ( 5x5 ) şeklinde çalışıyorum . Pazartesi ve Çarşamba hacim için çalışıyorum . Cuma günü de 5 x 5 ağır bir kuvvet antrenmanı yapıyorum .
Merak edenler için Full Body Workout Antrenman Sistemi
Eti Lilalif Yulaf Ezmesi 1 porsiyon=2 çorba kaşığıdır . Bazı yerlerde kafa gitmiş çay kaşığı yazmışım .