Haşlama hem hızlı hemde kolay oluyor, bu nedenle haşlama, tavada göğüs yapmak için biraz yağ koymak gerekiyor maalesef.
Bunu deneyeceğim.Kesinlikle gerekmiyorolay tavada biter bende tefalin cok saglam bir tavasi var. tava kizinca baharatlanmis ve ortadan ikiye ayrilaraka incelmis gogsu tavaya atiyorum 2-3 saniye sonra arkasini ceviriyorum, buna muhurleme deniyor. Tavugun icini kurutmuyor. Ardindan kisik ates ve kapak kapali pisirin. Sifir yag
![]()
Kesinlikle gerekmiyorolay tavada biter bende tefalin cok saglam bir tavasi var. tava kizinca baharatlanmis ve ortadan ikiye ayrilaraka incelmis gogsu tavaya atiyorum 2-3 saniye sonra arkasini ceviriyorum, buna muhurleme deniyor. Tavugun icini kurutmuyor. Ardindan kisik ates ve kapak kapali pisirin. Sifir yag
![]()