izole alacağım bir kaç gündür acayip şekilde araştırıyorum 250 tl civarı olan tozlar genrisenin izolesi kalitesinde açıkçası. yağsız şekersiz karbonhidratsız ve kreatin ve glutamin ilavesiyle 1 servisi 23 24 gram protein içeriyormuş. ben firma sahibi sadık beyle görüştüm çok ilgili birisi gerçekten herşeyi çok iyi anlattı bir kaç türk markası defalarca uğraşmasına rağmen depolarından 12 kere 3 er kere farklı yerlerden protein tozu seçip hata aramalarına rağmen hepsini geçip markayı lekeleyememişler. paylaşılan raporlardada belli. sadık bey bana izolenin 100 gramında 80 82 gram arasında protein olduğunu söyledi. bca oranınıda kendim hesapladım başka bir yerli malındaki bca oranlarına bakarak içeriğini hesapladım 2sini karşılaştırdım gözle görülecek bir fark yok yani aynı gibi bca oranları. yanındada kreatinle glutamin ilavesi kar oluyor işte. sana özel tekrar paylaşıyım değerleri.

dostum lösin izolösin ve valin bca değerleri oluyor. dilediğin gibi bütün özellikleri 250 300 200 tllik tozlarla kıyaslayabilirsin gözle görünür hiç bir farkı yok. izole bir protein tozu bile 160 tlye alınabiliyor. başka bir marka olsa sırf yurt dışı adı olcağı için en ucuz ihtimalle 230 tl ne yazık ki.
ayrıca bunada kendim ulaştım ntvnin hazırladığı bir anket sonucu.
bence sonucu pek adil değil. genrise tat şikayeti ve ambalajının pek tutulmaması ve reklamsız bugüne kadar gelmesi nedeniyle bir çok güçlü reklamları tavan yapmış şirketlerin arasında biraz aşağıda kalmış.
buraya girmesi bile bir başarı ki tat ve ambalajdan aşırı puan kırılmasıyla geri sıralarda yer alıyor bu kötü.