Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Tatlandırıcılar içinde aspartam a dikkat edin arkadaşlar. En tehlikelisi şu an o.
30 gr demişsiniz bizim wheyde rahatsız edicek kadar yok sanırım kaç gr sorbitol var ? bide özele bakabilirmsn bi sorum olcak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende var arkadaşlar en kısa süre de yazacağım buraya birazcık yoğunum takipte kalın ;)[DOUBLEPOST=1446579169][/DOUBLEPOST]Sorbitol miktarı ile ilgili ben soru sormuştum Sadık beye. İzin verilen değerin çok çok altında ve büyük firmalarla kıyaslandığında onların yaklaşık 3te 1'i demişti. Az kullanılmış yani, iyi bir şey...

Bende var arkadaşlar en kısa süre de yazacağım buraya birazcık yoğunum takipte kalın ;)[DOUBLEPOST=1446579169][/DOUBLEPOST]Sorbitol miktarı ile ilgili ben soru sormuştum Sadık beye. İzin verilen değerin çok çok altında ve büyük firmalarla kıyaslandığında onların yaklaşık 3te 1'i demişti. Az kullanılmış yani, iyi bir şey...
iptal mi oldu? Mesaj yazdım dönmediniz... Kartı kullanmayacaksanız varsa başka bir arkadaş iyi olur

birkaç sorum olacak genrise instant ile genrise isolat arasında fark ne , protein değerleri aynı gözüküyor
bir de %72 civarında protein oranında nasıl isolat oluyor ?

Merhaba Arkadaşlar 3 gün önce "Tunabey" nickli arkadaş elinde Genrise Sanal Kart olduğunu ve paylaşabileceğini söylemişti bende kendisiyle iletişime geçtim sağolsun hiçbir sıkıntı yaşanmadan Genrise Whey Protein Instant Muz Aromalı ürünümü aldım bugün ve tadını tatma amaçlı az önce shaker'a atıp denedim.

Kapağı açtığınızda sanki muzlu puding varmış kutuda gibi bir koku yayılıyor. Hiçbir topaklanma olmadı Shaker'da gayet güzel karıştı. Şimdi tadı çok konuşuluyor ben şöyle söyleyebilirim; Sütle denemedim arkadaşlar sadece suyla karıştırdım. Öyle çok güzel bir tadı yok ama içilmeyecek bir durumu da yok gayet güzel içiliyor tabii bu benim için geçerli - çok aşırı hassasım ben tatlara diyorsanız başka protein tozları deneyebilirsiniz fakat bu fiyata bence gayet güzel bir ürün olarak görünüyor etkilerini kutu bitince detaylı olarak yazmaya çalışacağım. Merak edenler için kargoyu alınca arabanın üzerinde kutusunu açarken videoya çektim izleyebilirsiniz ayrıca ürünün fotoğraflarını da çektim göz atabilirsiniz. "Tunabey" arkadaşa burdan tekrar teşekkür ediyorum...

Eklentiler

• Cover.jpg
    Cover.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 512
  • Back Of The Box.jpg
    Back Of The Box.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 504
  • Ingredients.jpg
    Ingredients.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 484
  • Inside.jpg
    Inside.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 490
Para alışverişini nasıl yaptınız , kapıda ödeme olursa neden olmasın .
Ben kendisinin banka hesabına yatirdim daha sonra beni aradı ürünü alırken benim adres bilgilerimi girdi ertesi gün kargo elime ulaştı. Ben alışverişimi hiçbir sıkıntı yaşanmadan yaptim - yapicak arkadaşlarda bir şans taniyabilirler bence.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Muz ve çikolatalı aldım tad konusunda çok hassasımdır tadını ayırt edemiyorum iki aromanın da, daha doğrusu tad yok ve 1 bardak kolayı diktiğinizi düşünün dilinizi o şekilde yakıyor(dilin arka kısmında bulunan acıyı hisseden bölge), bunların yanında herhangi bir karışma topaklanma vs sıkıntısı yok, genrise tad konusunu gözden geçirmeli.

Genrise Sanal Kart ile alımGenrise Sanal Kart ile alımca ne kadar indirim oluyor ? Kartı olan biri mesaj atabilir mi lütfen ben de almayı düşünüyorum.

tad olarak genrisenin artık eleştirilecek bir tarafı kalmamıştır çünkü diğer protein tozlarıyla arasında tad olarak bir fark yok artık . evet ilk çıkarttığı aromasız ürünü içmek zordu . evet ilk çıkarttığı kakaolu aromanın aroması çok fazla kaçmıştı . ondan sonra aromasını azalttılar . ama bu yeni çıkarttıkları üründe tad olarak hiçbir sorun yok . kakaolusunu kullanıyorum ve tad olarak da hiçbir şikayetim yok . spor salonunda 4 arkadaşıma da verdim denemeleri için tad olarak onlarda bir kusur bulamadılar normal güzel kakao tadı var . kaldığım yurttaki oda arkadaşlarıma da içirdim ve hiç birisi bana tad olarak kötü bir yorum yapmadı . normal kakao tadında güzel bir tadı var dediler . tad olarak hiçbir sıkıntısı yok bunun yani nasıl oluyor da sizin dilinizi yakabiliyor anlayabilmiş değilim . bunun tadını sevmeyen çikolata da yemeyecek o zaman . tad konusunda gerçekten enteresan yorumlar yapılmış . belki çok az su katıyorsunuz diyecem ama bu sefer daha da tatlı olması gerekiyor . çok fazla su katıyorsunuz desem çikolata tadını çok alamazsınız yani olacak olan budur . nasıl oluyor da dilinizi yakıyor ? enteresan vallahi enteresan .

naturelinide aromalaıların yanına eklemek çokmu zordu? illa tatalandırıcmı yudumlamak zorundamıyız. resmen ülkede kapana kısldık kaldık et fiyatları altınla yarışıyor suplementler tekelcilerinelinde. yazık bize.

Indirim hala var ve kargo ucreri 8.5 tl. Ne aldiniz da 25 tl dedi acaba?[DOUBLEPOST=1447088019][/DOUBLEPOST]150 tl üstüne de kargo ucretsiz...

tad olarak genrisenin artık eleştirilecek bir tarafı kalmamıştır çünkü diğer protein tozlarıyla arasında tad olarak bir fark yok artık . evet ilk çıkarttığı aromasız ürünü içmek zordu . evet ilk çıkarttığı kakaolu aromanın aroması çok fazla kaçmıştı . ondan sonra aromasını azalttılar . ama bu yeni çıkarttıkları üründe tad olarak hiçbir sorun yok . kakaolusunu kullanıyorum ve tad olarak da hiçbir şikayetim yok . spor salonunda 4 arkadaşıma da verdim denemeleri için tad olarak onlarda bir kusur bulamadılar normal güzel kakao tadı var . kaldığım yurttaki oda arkadaşlarıma da içirdim ve hiç birisi bana tad olarak kötü bir yorum yapmadı . normal kakao tadında güzel bir tadı var dediler . tad olarak hiçbir sıkıntısı yok bunun yani nasıl oluyor da sizin dilinizi yakabiliyor anlayabilmiş değilim . bunun tadını sevmeyen çikolata da yemeyecek o zaman . tad konusunda gerçekten enteresan yorumlar yapılmış . belki çok az su katıyorsunuz diyecem ama bu sefer daha da tatlı olması gerekiyor . çok fazla su katıyorsunuz desem çikolata tadını çok alamazsınız yani olacak olan budur . nasıl oluyor da dilinizi yakıyor ? enteresan vallahi enteresan .
300ml ile acı tad kayboluyor sitede 250ml deniliyor.

Back
Yukarı