Genelde sizi en çok zorlayan kas hangisidir?

Benimde öyle vücudum

valla şükredecek birşey değil kardeşim valla şimdi söyleyince öyle duruyorda yaşayınca çok iğrenc bir görüntü oluyor bicepslerin büyük ama omuzların hiç yok. biceps idmanlarımı en alt düzeye indirdim omuza asılıyorum bu ara önemli olan herhangi bir kasının büyük olması değil vücudunun oranıdır estetik duruşu yakalamak için :)
Sen ne diyon ya biceps hiç kötü dururmuymuş :D Biceps Curls for Pretty Girls diye laf bile var :D Omuz falan zamanla olurda şu biceps olayını o kadar kötüleme kendine ciddi bir şans. Tabi kişisel tercihler yani onada birşey diyemem bazısı bicepsi hiç ama hiç sevmez :D (kızlar olarak değil yani kendi bicepsini sevmez anlamında)

Hocam biz almanca turkcesi kullandigimiz icin, komik olabiliyor.Ama ne demek istedigimi anladiniz.Bacak.
Ben anadolu türkçesi kullanıyorum bende aylarca ayak diyordum salon hocam dövecekti artık anca düzelttim :D

Gelişim olarak da çalışma olarak da omuz :D Göğüs için o kadar hafif çalışmalara rağmen hacim alıyorum , biceps normal gidiyor ama omuz.. Tık yok

Back
Yukarı