Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
gögüse sekıl vermek cok zor karınıda ekleye bılırım buna

Bıceps yanlış mı çalışıyorum hata mı yapıyorum anlamadım ama tavsiyelerde alıyorum bilir kişilere hareketleri ve yapılışını da denetletiyorum yok yok yok gelişen omuzların altında zayıf bicepsler iğrenç duruyor.

Beslenmeme dikkat ediyorum bunun yanında ON gold whey standart ve Multipower triple whey amino ürünümü kullanıyorum başlayalı 5 ay oldu Fakat hala omuz ve göğüslerim zayıf diyebilirim :(

Bicepslerim omuzlara göre küçük bariz omuzlarm kocaman kollar küçük haftanın 2 ser günü çalısıyorum ilk gün 3 hareket toplam 9 set diğer gün 6 set 2 hareket .. bakalım inş. istedğim hacimi yakalarım.

Arkadaşlar göğüs geliştirmekte zorlanıyorum diyenler için naçizane önerim şınav çekmeleridir. Her sette kol açıklığını değiştirip çalıştıklarında göğüslerinin şişmesi işten değil. Ayrıca kondisyonu arttırıcı özelliği olduğuna inanıyorum.

Kesinlikle karın kasları. Biraz da yağlı olunca gerçekten benim için zorlayıcı oluyor. Diğer bölgelerde sıkıntım yok diyebilirim. Gögüsten şikayet eden çok kişi var. Benim ise en kolay geliştirdiğim bölgelerden birisidir göğüs.

Öncelikle S.a konu açamadıgım için buraya yazdım kardeşim Kusura bakma Bilgisi olan Yardımcı olursa Sevinirim
Yaklaşık 2 hafta önce bir spor salonuna yazıldım ve yağ kas ölçümü sonuclarım
yaşım 19
kilo:82 küsür
vücut yaşım 21 çıktı
Boyum.1.77
kas oranı 64.7
yağ oranıda 18.4
Biraz fazla oldugunu söylediler ve söyle bi program yaptılar
10 dk kosu bandı
Leg ext 3 set 15 tekrar
Leg curl 3 set 15 tekrar
Crunch 3 set yorulana kadar
Lyıng Knee-up 3 set sorulana kadar
Lover Back 3 set 15 tekrar
Chest Machine 3 set 15 tekrar
Cable Bowing 3 set 15 tekrar
Side Lateral Raise 3 set 15 tekrar
triceps push down 3 set 15
Cable curl 3 set 15 tekrar
20 dk kosu

Ağırlıkları makinanın 2.deliğine takıyorum 13 kilo da Çalısıyıroum diyet listesine gerek varmı diye sordum ilk 1 ay vücudun spora alıssın spor ve diyet vücudun dengesini bozar yavaş yavaş alıstır dediler Bu hareketler sizce beni zayıflatır forma sokarmı ve carnitin kullanmam gerekirmi carnitin diyetle birliktemi kullanılır veya her hangi bir yanlıs bilgilendirme varmı sormak istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim ..
Kardeşim Sende Tekrardan Kusura bakma Daha yeni Oldugum için Konu açmayı bulamadım

Benimde biceps gelişimim diğer bölgelere göre çok yavaş ,sanırım genetik. 1 yıl oldu 33,5 cm idi şuan 36 .

Son düzenleme:
Kişiden kişiye göre değişmektedir. Genetik faktörler ön plandadır.

Şahsen hiç trapez çalışmama rağmen yarışmacılardan daha iyi trapezlere sahibim. Omuzlarımın da hakkını yiyemem. Ama al gör ki tricepslerim facia :D Hala parçalanmadı gitti :))

Oyum kesinlikle göğüse,en vefasız kas grubu benim için...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:27 ----------

Göğüs hızlı gelişiyor bende. Ama omuz... Tam bir eziyet.Bende de tam tersi :D omuz programını gözden geçir bir eksik olabilir veya yeterince ağır girmiyorsundur setlere.

kanat için bence bol bol yüzün ve barfiks çekin inanın salonda yaptığımız hareketlerden çok daha fazla işe yarıyor... benm oyum tricepslere..

Göğsüm salona başladığımdan beri öbürlerine göre iyi gelişti 35 kg bench yapıyorum. ama en zor gelişen sırt ve kanat benim :/ barfiks enseye 2 3 tane anca çekiyorum lat pully de bi arttıramadım kiloları 1 aydır 35 de kaldım ona kafam bozuluyor sizce nedeni nedir kiloları artıramamamın

benim sorunum da bicepsler de.vücudun spor a basladıktan sonra baya gelisme kaydetti ama bicepsler den yana cok sıkıntım var :D bir türlü büyütemiyorum,düzenli beslenme ve suplementlere ragmen

Back
Yukarı