bana kalırsa bu iş yapıyla çok alakalı benim babamın ve dedemin bilekleri çok güçlüydü benimkiler çok iri sayılmasada çalıştığım zaman çok çabuk sonuç aldım , sırttan irilerdi benim iyi görünümlü bi sırtım olmamasına rağmen çok çabuk sonuç aldım
ama yaşıtlarımın hiç çalışmadan sahip oldukları göğüs kasalrına ulaşmam için çok emek harcadım
pullover , dumbell fly dumbell ve bench press , cable crossover , dips( her iki çeşitide) , şınav
yapmadığım hareket kalmadı hatta bazen çok fazla zorladığım sadece göğüse önem verdiğim zmanlar oldu
hatta bu spora başlamadan önce sadece kollarımı güçlendirdiğim zmanlarda yaşıtlarımın normalini bile yapmadığı dipsi ben ağırlık takarak yapıyordum ama nerdeyse hiç bi değişiklik olmuyordu , baktım göğüsler şişecek gibi değil , zaten çok fazla şişirmek istemediğim halde amacıma ulaşamıyorum
bende bari göğüs kaslarımın alt bölümüde içeri doğru gelmesinde orta göğüsle aynı hizada olsun tüm göğüs kafesim şişkin kaslarla olmasada kasla kaplasın istedim o amacıma ulaşmak üzereyim işte dumbell fly , geniş decline şınav , pullover gibi hareketlerle çalışıyorum
ama söylemliyimki genetiğim istediğim göğüslere ulaşmamda en büyük engel