Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
Omuzlarım :( çok zor gelişiyor

Ben de oldukça yeni olmama rağmen omzum iyi ilerliyor ama göğüslerden eser yok. Sanırım genetiksel olarak omuzu iyi gelişen göğüs yapamıyor ya da göğüs yapan omuz yapamıyor.. Bench Press'te bile omuzlarım yoruluyor hemen..

Bende Göğüste Zorlanıyorum Çalışıyorum Çalışıyorum Kollar Bittim Diyo Ama Göğüste Tık Yok :D

omuzlarım ve kollarım çok çok iyi gelişiyor tişörtle durduğum zamanlar çok iyi bi görüntü var ama tişörtü çıkardığımda göğsüm karnım çok kötü bi türlü gelişmiyor

benim göğüsleri geliştirmekte sıkıntım var iyi bi antreman çıkarmaya çalışıyorum.Sanki hiç gelişmiyorlar gibi...

allah allah baktım çoğu göğüs diyo benimde nolursa olsun göğüs her harekette şişer tabi bunuda unutmamak lazım kişiden kişiye farklılık gösteriyor...

valla benim en zorlandığım karın kaslarım çok zorluyor beni.Sonra da omuz geliyor.kol felan çok rahat yaptım.bodye başlamadan önce 28 cm di şimdi 36 cm oldu 3 aydır yapıyorum sporu =)

aslında göğüs en basit olanı dicem size çünkü şınavla 1 senede aşırı derecede büyüttüm omuz çok zor

Omuz ama insan sabretmeli sonunda istediğini alıyor geçekten

valla nedenini bilmiyorum ama 1.5 yildir body yapiyorum,kollarim ve omuzlarim gelisti fakat gögus ve sirtim omuz ve kola oranla daha az gelisti.Simdi o bolgelere agirlik veriyorum.

nasıl oluyor sormayın:)
en kolayı : hiç çalıştırmadığım tricepsler
en zoru: haftada 4-5 gün çalıştırdığım 6pack

ya da onlar gelişiyor ama ben daha görebilmiş değilim :D

lanet göğüslerim gelişmiyor. 4 aydır body yapıyorum ve 5 kilo aldım. Vücudum iyi sayırlır. Ama goguslerde tık yok sanki ilk gun ki gibi. Çok fena göze batıyor, ağlamak istiyorum :(

düzensiz olarak yapılan 1,5 yıllık çalışmam var. anca 5 ayı düzenli çalışma ve beslenme uyguladım..omuzlar ve kollar tamamdır ama gögüs çok uğraştırıyor..salonda bench press yok..dumbell ile yapmaya çalışıyorum..17,5 kg çıkarttım tek dumbell'ı..toparlanmalar başladı..herhalde 4 ay sonunda sonuç alırım diye düşünüyorum..sizlerin fikri nedir?

bana kalırsa bu iş yapıyla çok alakalı benim babamın ve dedemin bilekleri çok güçlüydü benimkiler çok iri sayılmasada çalıştığım zaman çok çabuk sonuç aldım , sırttan irilerdi benim iyi görünümlü bi sırtım olmamasına rağmen çok çabuk sonuç aldım
ama yaşıtlarımın hiç çalışmadan sahip oldukları göğüs kasalrına ulaşmam için çok emek harcadım
pullover , dumbell fly dumbell ve bench press , cable crossover , dips( her iki çeşitide) , şınav

yapmadığım hareket kalmadı hatta bazen çok fazla zorladığım sadece göğüse önem verdiğim zmanlar oldu

hatta bu spora başlamadan önce sadece kollarımı güçlendirdiğim zmanlarda yaşıtlarımın normalini bile yapmadığı dipsi ben ağırlık takarak yapıyordum ama nerdeyse hiç bi değişiklik olmuyordu , baktım göğüsler şişecek gibi değil , zaten çok fazla şişirmek istemediğim halde amacıma ulaşamıyorum
bende bari göğüs kaslarımın alt bölümüde içeri doğru gelmesinde orta göğüsle aynı hizada olsun tüm göğüs kafesim şişkin kaslarla olmasada kasla kaplasın istedim o amacıma ulaşmak üzereyim işte dumbell fly , geniş decline şınav , pullover gibi hareketlerle çalışıyorum

ama söylemliyimki genetiğim istediğim göğüslere ulaşmamda en büyük engel

1 seneyi tamamlamadan oram gelişmiyor, buram gelişmiyor demeyin. Sabrın sonu selamet. Ben de zamanında bu tip konular açıyordum, gelişmiyor ne yapmam lazım diye. Şimdi gülerek bakıyorum o konulara.. Zaman herşeyin ilacı.

abdominal en zoru değilmidir yahu paranoyak yapmayın adamı :D yapım gereği yok arkadaş abdominallere eğilimim... en kolayı da omuz&göğüs ikilisi benim için. tek bir lateral raise ve ya dumbbell flye seti şişmek için yetiyor. ama genetiğin çok etkisi olsa gerek benim karın kası sıkıntımda...

Back
Yukarı