Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
Aaa Spideyy şaşırttın beni,yoksun :)
İyi değil ya nerdeyse hic kilo arttıramadım senelerdir.

vücudun estetik görünümünde kasların gelişiminin etkisi olduğu kadar vücudun doğuştan sahip olduğu şekil de çok önemli.
uzun süre koşu yapmıştım ve göğüs kafesi kendiliğinden gelişiyordu.görenler fitness mı yapıyorsun diye soruyordu.
fitness yaptığımdan beri omuzlardan ve tricepslerden yana çok şanslıyım fakat bicepsleri sıkılaştırmak ve hacim kazandırmak epey zor oluyor.

göğüs & triceps bölgem bana göre en iyi gelişen bölgem
omuz ve biceps ise sanki gelişmiyor aylardır aynı yada ben farkedemiyorum. biceps gelişmiyor gercekten ,triceps hatta yakında daha büyük görünecek diye korkuyorum =P
ne dediysen aynısı bnm içinde geçerli. delircem sabır sabııır. beslenmem falanda iyi üstelik ya a32

çalışırken,
en çok zorlandığım bölge omuz..
en yawaş gelişen bölge kanat..
en rahat çalıştğım bölge triceps...
en çok gelişen bölge göğüs..

:)

Göğüs kaslarım çok ama çok tembel. İç ağırlıklı çalışırken " sonunda içi hallettik büyük ölçüde galiba" diyorum, dış ağırlıklı çalışmaya başladıktan sonra iç bölge ciddi derecede hacim kaybı yaşıyor. Aynı durum tersi için de geçerli. Resmen gelişmemek için diretiyorlar. Gerçi şu anki hacmi hiç fena değil ama bu kadar idman beslenme ve emeği başkası yapsa nadide sultan gibi olurdu.

benimde en iyi gelişen bölgeler omuz güğüs ve kanatlar karın kaslarından yana çok derdim var tam istediğimi alamıyorum bi tür karın kaslarında zorlanan varmı başka acaba ..

Göğüs kaslarım çok ama çok tembel. İç ağırlıklı çalışırken " sonunda içi hallettik büyük ölçüde galiba" diyorum, dış ağırlıklı çalışmaya başladıktan sonra iç bölge ciddi derecede hacim kaybı yaşıyor. Aynı durum tersi için de geçerli. Resmen gelişmemek için diretiyorlar. Gerçi şu anki hacmi hiç fena değil ama bu kadar idman beslenme ve emeği başkası yapsa nadide sultan gibi olurdu.

Hocam aynı sorun bende de var 9. ayım oldu 93 cm deyim suplement de kullanıyorum beslenmeyede dikkat ediyorum ectomorfik vücut var az hareket çok agırlık sistemiyle çalışıyorum ama inat ediyorlar :)

Göğüs için nasıl bir program uyguluyorsun merak ettim ?

Ben çok zorlamasamda çok iyi gelişen bölgelerim göğüs ve kanat. Omuzlarımda bunları takip ediyor. Ama ne yazıkki gelişmekte inat eden bölgem biceps. Bir insanın nizami side lateral yaptığı ağırlıkla aynı tekrarlı dumbell curl yapması kötü oluyor:( Yanlış anlaşılmasın side laterali 12 tekrar 15er kg lerle yapıyorum.

Hocam aynı sorun bende de var 9. ayım oldu 93 cm deyim suplement de kullanıyorum beslenmeyede dikkat ediyorum ectomorfik vücut var az hareket çok agırlık sistemiyle çalışıyorum ama inat ediyorlar :)

Göğüs için nasıl bir program uyguluyorsun merak ettim ?

Özel bir sistem gibi birşey yapmıyorum. Göğsümdeki eksiklerin en fazla olanlarına göre bir program uyguluyorum.
Herkesin programı farklı olur başkasının programı başka kişiye uymaz ama istediğiniz için yazayım.
1)İncline dumbell press/fly melezi bir hareket
2)Butterfly
3)İncline close-grip bench press
4)Decline close-grip bench press
5)Cable cross over'in biraz değişik bir türü.

Vücut ağırlığıyla[Şınav,Dips,Mekik] ve barfiks yapmadan çalıştığım için biceps lerim daha zor gelişiyo

trisepsler le omuzlarım torba taşısam büyücek potansiyeldede üst göğüsle biseps te bi inat var arkadaş kesecem kendimi...

en çok zorlandığım bölge omuz :)
en hızlı gelişen bölge kanat :)
en rahat çalıştığım bölge bacak :D malum futbolcuyum :D

en zor gelişen bölgem önkol, önkola belli bir süre agirlik vermiştim, birkaç yerde önkol hiç çalışmayın diyor, biraz da kendi halinde, diger kaslari calisirken gelismesini gözlemleyecegim.

evde dumbellarla çalışıyorum kollar hızlı cıkıyor suan ama ilerde yavaslayacağı kesin,karın kası herkez zor demiş ama doğuştan dilimler var bende 58kiloyum yinede gözükmüyor çünkü karnımdaki deri çok kalın

benim de oyum omuza göğüs bende çok çabuk gelişiyor nasıl bu kadar oy aldı hâlâ anlayamadım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:45 ----------

bir de karın hangisi burada yok galiba ben göremedim karın da bende çok yavaş gelişiyo

Back
Yukarı