myofusion kazein etkisi yaratıyor biraz sanırım.geceleri yatmadan sütle karıştırıp içmek daha mantıklı ama ben gece için ayrı antrenman öncesi ve sonrası için ayrı toz alacak durumda değilim.(gainer ve kreatinde alıcam)
nitrotech gerçekten güzel bi marka.ilk kullandığım tozdu o ve çok memnun kaldım gerçi salon hocam "geçiş dönemine denk geldiği için öyle zannediyorsun,aslında o geçiş döneminde myofusion alsan o da işine yarayacaktı" diyor fakat pek inanmıyorum açıkçası.
bu ay sonuna kadar yetecek tozum var.ondan sonra yeni bi spor salonunda başlayacağım ve kombinasyonum şu şekilde olacak;ultimate muscle juice revolution gainer,ultimate creatin ve muscletech nitro tech whey.
bu üçüyle sağlam bi vücut yapacağıma inanıyorum.
Dostum bütçen yetersizse sen karar vereceksin ama şöyle diyeyim.
Belki psikolojik olarak bilmiyorum ama bak ikisi de çok kral ürünler.
Ha gaspari tadı gerçekten çok şekerli,çok koyu kıvamlı bu gasparinin sevmediğim noktası...
Üstelik tada bakmazsak içerik olarak ikisi de mükemmel ürünler.
Tozu toprağı bir yana bırakıp Her gün Et çeşidi ve kaliteli karbonhidratlar tüketip en geç saat 11 de uyumaya bak.
Beslenme ve dinlenme çok önemlidir.
Bir de içki sigara varsa uzaklaşmalı tabii ki.
Bunlar adı üstünde supplement,Takviyeler...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:01 ----------
Tesekkurler erbakan.. peki on gold kullanıyordum devam mı ediyim değişiklik iyi mi olur?
Dostum ben de Optimum alacaktım ama çevremde çok kullananlar var ve Gaspariye bakarak hiçbiri memnun değiller o yüzden kullanmadım,üstelik Türkiyedeki Optimumlar İrlanda Optimumu Amerikan değil deniyor ki gerçekten de kabının üstünde geldiği yer Ireland Dublin customer service....
Yani tırt diyorlar Türkiye optimumları için...
Bütçen varsa benim gibi yap
1 kutu Muscletech 1 Kutu Gaspari Al
Gaspariyi sabah ve akşam yatarken
Muscletech i antreman öncesi ve sonrasında kullan
Değişimi göreceksin İnşallahu teala.