Gaspari Myofusion`um sahtemi acaba resimler içerde

cekodaya

Üye
Arkadaşlar tanıdık bir internet sitesinden 2 kutu gaspari myofusion aldım ama bir türlü içime sinmedi.Ayrıca da üstünde ingilizce yazılar yazması gerekmiyormu üstündekiler hepsi türkçe yazılmış.Herneyse resimleri sizle paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Kısa not çileklisi şurup gibi bsn syntha6 gibi yoğun değil topaklanma azda olsa var

Eklentiler

• Fotoğraf0203.jpg
    Fotoğraf0203.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 399
  • Fotoğraf0204.jpg
    Fotoğraf0204.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 386
  • Fotoğraf0205.jpg
    Fotoğraf0205.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 399
  • Fotoğraf0206.jpg
    Fotoğraf0206.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 353
  • Fotoğraf0207.jpg
    Fotoğraf0207.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 368
normal ambalajının üstüne birde ek olarak türkçe ve yazılarından biraz daha arındırılmış ambalaj yapıştırılmıştır.ilk ambalajın altında orjinalini gördüysen sorun yok.satılabilmesi için yapılıyor bazı yönetmelikler var o yüzden böyle çoğu üründe var bu normal

Tamam arkadaşlar sorun çözüldü adamlar üstüne ambalaj yapıştırmışlar komple kazıdığım zaman hepsi elime geldi anlayışınız için teşekkürler içim rahatladı

Son düzenleme:
Bendeki de aynısı, bende bilinen bir satıcıdan aldım. Çilek tadı, şurup gibi ve topaklanma olmakta. Süt ile daha kıvamlı ve içilebilir oluyor.

MyoFusion tat ve aroma olarak yoğun bir üründür. Ambalajın üstüne ek etiket yapılmıştır. Eğer güvenilir bir yerden aldıysanız büyük ihtimalle sahte değildir.

Ben bu güne kadar sahte bir ürüne rastlamadım çevremde kullananlarda buna dahil.

peki TR'de yıllardır supplement kullanıp fake ürüne hiç denk gelen oldumu ? çok merak ediyorum..

böyle başlıklar sitede çok açılmaya başladı, sanırım uygun fiyatlı ürün görünce sahtedir düşüncesi ağır basıyor ..

Son düzenleme:
Ben bu güne kadar sahte bir ürüne rastlamadım çevremde kullananlarda buna dahil.

peki TR'de yıllardır supplement kullanıp fake ürüne hiç denk gelen oldumu ? çok merak ediyorum..

böyle başlıklar sitede çok açılmaya başladı, sanırım uygun fiyatlı ürün görünce sahtedir düşüncesi ağır basıyor ..

Aynen bende bugüne kadar birçok supplement kullandim gerek internet besin mağazalarından gerek acikartirma sitelerinden bisuru supplement aldım ki arkadasımda cok kullanan şimdiye kadar sahte fake bı supplement e denk gelmedim geleni de görmedim bence bizim insanımız abartiyor

Back
Yukarı