Gainer mi Protein tozu mu? (kilo almak için)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scoobz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilo almak için önce beslenmeni düzenlemen gerek.Beslenmem tamam diyorsan whey yeterlidir.Kilo aldırıcı kullanmayı bulmuyorum.Forumda okuyorum "1.85 boyum var 60 kiloyum,kilo aldırıcı alsam faydası olur mu ?" şeklinde tonla başlık var.Beslenmesini sağlamlaştırmadan kilo aldırıcıya yöneliyor çoğu kişi,2 ay sonra da başlığın ismi değişip "Zayıfım ama göbek bölgemde yağ var,yardım edin" oluyor.

Kilo almak için önce beslenmeni düzenlemen gerek.Beslenmem tamam diyorsan whey yeterlidir.Kilo aldırıcı kullanmayı bulmuyorum.Forumda okuyorum "1.85 boyum var 60 kiloyum,kilo aldırıcı alsam faydası olur mu ?" şeklinde tonla başlık var.Beslenmesini sağlamlaştırmadan kilo aldırıcıya yöneliyor çoğu kişi,2 ay sonra da başlığın ismi değişip "Zayıfım ama göbek bölgemde yağ var,yardım edin" oluyor.

bende bunu anlamıyorum bir weider mega mass 4000 araştırdığımda 1 porsiyon içeriğine baktım;
127 gram karbonhidrat var bunun 94gramı şekerden geliyor sadece 4,3 gram lif var. bunu kullanmak ne kadar doğru? bunu yerine whey + amino asit daha mantıkli geliyor.

whey protein almayı düsünüyorum yanındada likit amino fakat likit amino konusunda hangi markaya başvururum bilmiyorum

Beslenmem oldukca güzel günde 5-6öğün kesinlikle tüketiyorum ama metabolizma işte yakıyor. Güç deseniz o da yerinde yağ oranım zaten %7-8 falandır.

Ek olarakta; a vitamini + c vitamini + creatin + b12 + calsimax elimde mevcut.

Son düzenleme:
şeker olmasının mantıgı ant sonrası olayı icin işte...glikojen deposu...

bence whey artı gainer olsun

whey ogun arası olur

ant sonrası gainer olur

Scoobz,

400 TL. ye hem gainer, hem whey protein, hem de likit amino alabilirsin.

Gainer olarak sen de biliyorsun ki piyasadaki tek gainer mega mass 4000 değil. O ürün o kadar para etmez. Bir tek gainera 7 kg. olsa, içinde altın tozu olsa bile bu para verilmez.

400 TL. bence sorduğun 3 ürün için de yeterli bir para.

şeker olmasının mantıgı ant sonrası olayı icin işte...glikojen deposu...

bence whey artı gainer olsun

whey ogun arası olur

ant sonrası gainer olur

eğer öyleyse antreman sonrası küp şeker alınabilir protein tozunun yanında? oda şeker ve bosalan glikojen deposunu en hızlı şekilde doldurur? ben gainera anlam veremiyorum günde zaten 4 öğün makarna + tavuk yada pilav + et vs.. tüketiyorum.

Scoobz,

400 TL. ye hem gainer, hem whey protein, hem de likit amino alabilirsin.

Gainer olarak sen de biliyorsun ki piyasadaki tek gainer mega mass 4000 değil. O ürün o kadar para etmez. Bir tek gainera 7 kg. olsa, içinde altın tozu olsa bile bu para verilmez.

400 TL. bence sorduğun 3 ürün için de yeterli bir para.

400 tl bütçe var ama eksik yazmışım 100tl si salona gidecek aydat için, mega mass 4000 alırsamda 2kişi alıcaktık zaten paylaşarak, ama mega masstan vazgeçtim gibi baska bir orta fiyatta gainer alıp sadece antreman sonrası kullanıp gün içerisi içinde optimum gold gibi uygun bir protein tozu düşünüyorum

Son düzenleme:
Yapman gerekenler

1- Kalan 300 tl nin yarısıyla 1 adet güzel bir whey protein veya bcaa almak
2- Kalan para ile tavuk göğsü , et , yoğurt , süt almak
3- 8 saat uyumak
4- Motivasyonu yüksek tutmak
5- Hedef belirlemek

Başarılar

bence saglam bir protein tozu almalisin karbonhidrat miktarini zaten beslenmem duzenli dedigine gore ayarlamissindir fakat butcene gore iyi bir protein tozuyla protein acigini kapatabilirsin , calisma sonrasiysa creatininle meyve suyu hem seker ihtiyacini hemde kreatin ihtiyacini karsilar.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/weight-gainer-m-protein-tozumu-t2178.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı