Günlük 58-164

Bugun off gün, gece 11 de yattım, sabah 7.15'te kalktım, uzun zamandır bu kadar fazla uyumamıştım.
Triceps kaslarım ağrıyor, hayatımda ilk defa böyle bir ağrı hissediyorum. Bu çubuk gibi kollarımın fotoğrafını çekmem lazım, tesadüfen bir gelişme olursa karşılaştırmış olurum, o gelişmeyi görene kadar çok uzun süre geçecek sanırım.
ağırlık antrenmanı haftada 4 güne çıktımı.. 2 gün mü hala..
Edit: 3 olacaktı sanırım, upper lower ile karıştırdım :) bir full body iki lower body..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçen sene salona gittiğimde hoca her gün ağırlık olmaz demişti, kaslar dinlenerek büyür demişti, doğru mu?

Bugün yine dalga geçtiler, 40 kilo mu olmak istiyorsun dediler, merhaba tavukçu başı dediler, kaç kilo verdin, 2 kilo dedim, bence sen yağ oranını ölçtür yağ oranı düşük olanlar kilo veremiyormuş dediler.
Kıskanıyorlar, nokta.:D

Ben geçen sene salona gittiğimde hoca her gün ağırlık olmaz demişti, kaslar dinlenerek büyür demişti, doğru mu?

Bugün yine dalga geçtiler, 40 kilo mu olmak istiyorsun dediler, merhaba tavukçu başı dediler, kaç kilo verdin, 2 kilo dedim, bence sen yağ oranını ölçtür yağ oranı düşük olanlar kilo veremiyormuş dediler.
Kıskanıyorlar, nokta.:D
evet kaslar dinlenirken büyür.

Kahvaltı
Light kaşarli ve bir tam yumurtali tost
ruhebu7u.jpg

Öğle yemeği
50 gram haşlanmış tavuk
3yumurta beyazı
Salata
navuhuja.jpg

Ara öğün
10 tane badem
1 kandil şekeri de yedim (fat secretta yokmuş, helva olarak girdim)
asenutuq.jpg

Akşam yemeği
Türlü 300 gr (2 kaşık zeytinyağı bol domatesler yaptım)
Salata (zeytinyağı eklenmiş)
50 gr light beyaz peynir
1 şeftali
zy7ezedu.jpg

bu8yje6e.jpg

hanazy4e.jpg

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıştım artık, daha önce nadiren kahve icerdim, çay da şekersiz içerim normalde.

13.06.2014
Bugün Lower Body
Bilgisayar açılmadı, telefondan videosuz yaptım, artık lower'daki hareketleri ezberledim.:)
Daha yeni bir şey eklemedim, bir program yapıb, fotoğraflı olarak bir dosya yapıb print yapacam, bilgisayara gerek kalmayacak, sadece teknikleri iyi öğrenmem lazım.
Resim kalitesi kötü, ışık azdı.
Biraz göbekte yağ kaldı. 3 ay öncesine göre göbek çok demeyeyim de orta derecede sıkılaştı, eğildiğim zaman çok az sarkıyor, oturduğum zaman kat kat olmuyor.
s6rdpx.jpg

30aubsk.jpg

13.06.2014
Bugün Lower Body
Bilgisayar açılmadı, telefondan videosuz yaptım, artık lower'daki hareketleri ezberledim.:)
Daha yeni bir şey eklemedim, bir program yapıb, fotoğraflı olarak bir dosya yapıb print yapacam, bilgisayara gerek kalmayacak, sadece teknikleri iyi öğrenmem lazım.
Resim kalitesi kötü, ışık azdı.
Biraz göbekte yağ kaldı. 3 ay öncesine göre göbek çok demeyeyim de orta derecede sıkılaştı, eğildiğim zaman çok az sarkıyor, oturduğum zaman kat kat olmuyor.
s6rdpx.jpg

30aubsk.jpg
çizgiler belli oluyor.. ilerde packleri görürüz artık.. bu istikrarla öyle görünüyor..

çizgiler belli oluyor.. ilerde packleri görürüz artık.. bu istikrarla öyle görünüyor..
Packleri göreceğimi sanmıyorum ama o oblique çizgileri daha belirginleşir belki. Biraz üst vücut çalışsam, kambur duruşum düzelse, kollarım biraz kaslansa çok iyi olur.

Kahvaltı
Sütte pişmiş yulaf ezmesi
Yarım muz
1yemek kaşıgi keten tohumu
4-5 tane çekirdekleri üzüm
1-2 ceviz
Bal da ekleyecektim unuttum, ama böyle de çok tatlı oldu.
Kalorisini tam hesaplayamadim, sanırım 500 kalori civarında.
zepe2yju.jpg

Öğle yemeği
Dana eti
Patates puresi
Ayran
Salata
Karpuz
ytuqy8yd.jpg

Akşam yemeği
Somon balığı
Brokoli
Salata
1 kadeh kırmızı şarap
Sade türk kahvesi
4uraqyme.jpg
yme9aged.jpg

Şimdi bir grupta gördüm, yulaf ezmesine tarçın da yakışırdı, aklıma gelmedi sabah. Pek yulafla daha önce tanişmişligim olmadığı için sabah zaten o yulaf pismek bilmedi, bilseydim akşamdan islatirdim, sabah biraz sütle pişirirdim.
Yulaf ezmesi neden neredeyse her VGcinin menüsünde var?

Şimdi bir grupta gördüm, yulaf ezmesine tarçın da yakışırdı, aklıma gelmedi sabah. Pek yulafla daha önce tanişmişligim olmadığı için sabah zaten o yulaf pismek bilmedi, bilseydim akşamdan islatirdim, sabah biraz sütle pişirirdim.
Yulaf ezmesi neden neredeyse her VGcinin menüsünde var?

kompleks karbolardan biri. Herkesin yiyebilcegi birsey degil, damak zevki :). Pismis yulafin makro degisebilir tambilmiyorum

Benim tercih etme nedenim pratik olması.. hazırlarken zaman kaybı yok.. proteini de fena değil, kompleks karb, yüksek lif.. yoğurtla yiyebiliyorum sadece..

Benim tercih etme nedenim pratik olması.. hazırlarken zaman kaybı yok.. proteini de fena değil, kompleks karb, yüksek lif.. yoğurtla yiyebiliyorum sadece..
Pişirip sonra yoğurtla mı karistiriyorsun?

Haftasonu sırf karbonhidrat yedim. Dün sabah pankek ve biraz bal kaymak. Öğlen ,akşam ve bugün akşam buharda pişmiş özbek mantisi, 3aydır yemedigim için acisini çıkardım.

yok resimli olarak attıgın yemeklerin hepsi çok sağlıklı, bekar evinde yaşadıgım için hayal gibi geliyor onları yemek =) yulaf yumurta whey bıktırdı. elindekilerin kıymetini bil[DOUBLEPOST=1402850053][/DOUBLEPOST]bayan oldugunun yeni farkına wardım :) bol bol squat ;)

Son düzenleme:
yok resimli olarak attıgın yemeklerin hepsi çok sağlıklı, bekar evinde yaşadıgım için hayal gibi geliyor onları yemek =) yulaf yumurta whey bıktırdı. elindekilerin kıymetini bil[DOUBLEPOST=1402850053][/DOUBLEPOST]bayan oldugunun yeni farkında wardım :) bol bol squat ;)
Evet , her erkek her gün çeşit çeşit yemek yapamaz. Ben zaten şaşıyorum burdakilere nasıl diyet yapabiliyorlar diye.

Back
Yukarı