Göğüs antremanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matizz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

matizz

Yeni Üye
Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama yanlış yerdeseyse çok özür diliyorum konuya başlıyım
göğüste antreman sonrası ağrı olmuyo sadece dumbell fly yaptığım için ağrı oluyo bench press ve inclineyi ağrı şiddetini artırmak için nasıl uygulamalıyım hareketleri doğru yaptığıma eminim

benzeri bir durumdan bende muzdariptim yorulma ve ağrı olmuyordu büyük kas grubu diye sandım önce sonra ant sistemi ve hareketlerımı degıstırerek sonuc aldım nasıl bir rpogram uyguluyorsunuz ?

Gögüs çalışırken sürekli gerilme için. Hareketin max. noktasında bileklerinizi kilitlemeyin sürekli olarak kırık bir şekilde dursun bilekleriniz bu fayda sağlıyacaktır.Ayrıca gögüs kaslarınızın büyüklükleriylede alakası var oraya fazla kan pompalanmıyodur hissetmiyosunuzdur bu da olabilir.

bench press 12 10 8 8
incline bench press 12 10 8 8
dumbell fly 12 10 8 8
pull over 12 10 8 8

uyguluyorum yanlış mı ? ya da senin uyguladığın ve verim aldığın program ne sayın mehmetanil

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:34 ----------

nasıl kan pompalayabilirim göğüs bölgesine slipknot16 ?

Bu kan pompalama olayı şöyle gerçekleşir genelde son setide girdikten sonra barı boşaltırsınız ve 30 tekrar 20 tekrar gibi tekrar sayısı yüksek olarak ağırlıksız haraketi yaparsınız ama dinlenmeden vede oraya kan pompalatmış olursunuz ...

Aaa böyle yaparak şiddet artar mı yani bi ağrı oluşur mu sayın john399

Kasda ağrı oluşup oluşmayacağını biz bilemeyiz o sizin bünyenizin vereceği tepkiye bağlı ama bu sistem bu şekilde işliyor.

Yani senin ağrıda dedigin kasılma olucak öyle aman aman bi agrı bekleme . o agrı dedigin sadece ilk aylarda hamlanmadan dolayı gelir sonrasında ufak bi kasılma olarak gelir

o kasılmayı yakalamak istiyorum işte aynen başlarda ağırmıştı ama şimdi ağrı yok sizin dediğinizi ilk göğüs antremanında deniycem çok teşekkürler

Deneyin mutlaka yine tam olarak o istediginiz kasılmayı sağlıyamazsınız çünkü kas hacminiz küçüktür zamanla gelişince o istediginiz kasılma da gerçekleşicektir :)

Back
Yukarı