Stygia
Üye
Az once bikac ay onceki fotolara baktim. Baya moralim bozuldu cunku ciddi hic bi degisilik yok fotolarda. Napacagimi sasirdim it gibi calisiyorum yeterli uykumu aliyorum bu haftayi saymazsak hep yeterli dinlendim ve son 2 aydir gayet yeterli protein aliyorum ancak yine de gelisim yok denecek kadar az. Antremanlarimda sorun oldugunu sanmiyorum. Uykum ve dinlenmem gayet yerinde ki overtraininge inanmam. Geriye bitek beslenme kaliyor. Gun icinde zaten tikabasa hep yiyorum. Sorun ne o zaman yanlisim nerde :/
D.Wolf un 2009 yilindaki bi postundan alinti
"kardiyoyu hergün yapmak cok dogru değil aslında..
vücudu hemen şımartmamak gerekiyor..biraz dinlenerek yapılan kardiyo dan veriminiz daha da artar..4 gün kardiyo idealdir.bir vücut ne kadar cok dinlenirse o kadar iyi gh salınımı yapar..bu da daha fazla yag yakımı saglar..vücudumuzdaki en iyi yag yakıcı silah GH olduguna göre, bunu en iyi şekilde kullanmayı da bilmeliyiz."
Bu postu aciklayabilecek ya da dogrulugunu niteleyebilecek biri var mi?
D.Wolf un 2009 yilindaki bi postundan alinti
"kardiyoyu hergün yapmak cok dogru değil aslında..
vücudu hemen şımartmamak gerekiyor..biraz dinlenerek yapılan kardiyo dan veriminiz daha da artar..4 gün kardiyo idealdir.bir vücut ne kadar cok dinlenirse o kadar iyi gh salınımı yapar..bu da daha fazla yag yakımı saglar..vücudumuzdaki en iyi yag yakıcı silah GH olduguna göre, bunu en iyi şekilde kullanmayı da bilmeliyiz."
Bu postu aciklayabilecek ya da dogrulugunu niteleyebilecek biri var mi?