Forum bakımından sonra

egemennn

Üye
sayın @diez sizi online olarak gördüğüm için yazdım ve tabiki diğer adminler;geçenlerdeki bakımdan sonra birkaç sorun ile karşılaştım ufak şeyler belki ama yinede paylaşmak istedim.Paylaştığım fotoğraflardaki gibi karmaşalar oluyor yenileyince düzeliyo fakat yeniden oluyo.Bugünde Tapatalk ilemi alakalı bilmiyorum mesajlar gitmiyordu iki üç kere yollandı yanlışlıkla.Ayrıca son olarak Beslenme bölümünde günlüğüm var görüntülenme sayısı 4.348 de takılmış durumda girildiğini biliyorum cevap vs yazılıyo ama değişmiyo sayı ilgilenebilir misiniz acaba.Teşekkür ederim iyi forumlar.

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    429,5 KB · Görüntüleme: 537
  • ojo.png
    ojo.png
    369,1 KB · Görüntüleme: 556
İlgileniyorum..
sorun henüz düzelmedi ayrıca birde tapatalk ile girdigimde arama yaptığımda ne yazarsam yazıyım despo'nun efedrin nedir? adlı konusu cıkıyo bu benim telefonumla mı alakalı acaba? ayrıca günlüğe giriş yapan sayısı hala aynı degişmiyo diğer konularımdada aynı sıkıntı var sanırım belki diğer arkadaşlarda yaşıyodur tek bende mi var acaba,başka bi sorunla karşılaştığım için yazdım tekrardan yoksa problemle ilgilenmediğiniz düşümdüğünden falan değil yanlış anlaşılmasın ayrıca birde arama yaparken hata alıyorum bazende her iki internettede bilgisayarda sorun var diycemde hem iş yerinde hem evde karşılaştığım için belirtmek istedim teşekkürler..

Taşımadan sonra çıkan problemler malesef..teknik ekibi sürekli bilgilendiriyoruz..ellerinden geleni yapıyorlar..en kısa zamanda çözülecektir..
Sizler yaşadığınız farklı sorunları buraya yazmaya devam edin lütfen..

Bende bazı başlıklarda bu hatayı alıyorum. Bazılarında ise sadece belirli sayfalarda aynı hatayı veriyor.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 475
dünden itibaren karşılaşmaya başladığım bi sorun:Sadece kendim çevrimiçi gözüküyorum anasayfada sağ taraftaki çevrimiçi üyeler kısmında izlediklerim bile görünmüyo açık olduklarında

görüntülenme sayısı düzeldi ve arama kısmında hatalarla karşılaşmam düzeldi teşekkürler sadece çevrimiçi üyelerde sıkıntı var ve fotoğraftaki sıkıntılar devam ediyo :)

sorunlar düzeldi arkadaşlar sadece bir iki ilave talep ettik sizlerin istekleri doğrultusunda teknik ekip onlarla uğraşıyor..

görüntüleme sayaçları aylardır çalışmıyor ve bazen çift mesaj atma durumu oluyor..[DOUBLEPOST=1435243353][/DOUBLEPOST]görüntüleme sayaçları aylardır çalışmıyor ve bazen çift mesaj atma durumu oluyor.. cevaplaya bastığım anda cevap gitmiyor..

Back
Yukarı