Selam;
Sevgili judgementday,
Daha önce bahsini etmiş miydim hatırlamıyorum. Ama karın çalışmalarında ilk önce, alt karını hedef alan hareketler ile başlarım çalışmama. Akabinde kademeli direnç uygulatmayı, (Ağırlık ile) tercih eder, finali de herkes tarafından bilinmekle birlikte, en yararlı hareketle noktayı koyarım. (Crunch)
Kısaca 2 farklı program yazacağım size...
Hanging Leg Raise 2x30
Abdominis Machine aleti var ise onunla, yok ise, Kablolu istasyonda ipi elleriniz ile kavrayarak belden bükülerek gerçekleştirebilirsiniz. Bu da 2x30
Crunch 4x30
Alternatif 2 içinse,
Hanging knee raise var, ağırlık ile destekleyebilirsiniz çalışmanızı. 2x30
Eğimli Sehpada kilo arttırarak devam edebilirsiniz. 2x30
Son olarak Crunch 4x30
Şimdi size şunu söyleyebilirim.
Bu hareketleri haftada 2 ile 3 kez ve tüm yıl boyunca hiç aralıksız, aksatmadan yaparım. Mühim olan sporda ve hareketlerde devamlılık esastır gelişim ve form korumak için.
Ek olarak ilave edeceğim buraya ilişkin, diyet dönemlerine özel, set ve tekrar sayılarını arttırma yoluna gidiyorum.
Selam;
Sevgili moothy,
Yağlanma bir miktar belki olmuştur, son zamanlarda çiğ köfteler, tatlılar ve çikolatalar(bitter %70 Kakao) bol miktarda tarafımdan tüketilmiştir
Bu açıklamaya ek olarak, ışık ve pozlama açısından özen gösterilmiş bir fotoğraf çekimi değildi. En azından Abdominal bölgeyi kasarak çekmedim. Serbest nefes alış-verişe devam ediyordum. İlginiz için teşekkürler...
Saygılarımla,