Selam;
Sevgili ZeusS_
Güzel sözlerinizin ve daimi desteğinizin farkındayım. Teşekkür ettiğimi daha önceleri belirtmiştim. Teşekkürler yetersiz kalıyor artık bu tutumunuz karşısında. Mahcup oluyorum. Tekrardan sağ olunuz, var olunuz.
No-Xplodedan mıdır, Anabolic Halodan mıdır bilmiyorum. Yalnız şundan eminim ki, bu iki ürünü kullanmaya başlar başlamaz ergenliğe geri dönüş yaptım resmen

Açıkçası şu aşamada biraz daha bekleyip değerlendirme yapmaktan başka çarem yok.
Evet, bu yandan çekilmiş fotoğrafımı bu sefer bende beğendim

Kolay, kolay beğenmem kendi fotolarımı ama ne yalan söyleyeyim bu seferkinde iyi iş başarmışım.
Mentzer olayına katılıyorum. Eksikliklerim var onları tamamlayacağım. Herhâlde imkânlar olduğu müddetçe (
Sağlık, maneviyat, maddiyat, Aile, sevgili ve benzeri) bir 50 sene sürer eksiklerimi tamamlamak
Sizler için motivasyon kaynağı olmak gurur verici. Aynı zamanda bende sizlerden gelen olumlu, olumsuz tepkilere yönelik kendi plan ve programlarımı şekillendiriyorum. Bu da benim için ayrı bir avantaj ve moral kaynağı oluyor.
Karşılıklı duygular taşımak bu olsa gerek.
Her şey için teşekkür ederim
D.N= 2 ay değil, yeri gelir daha uzun süre de disiplini bozmadan çalışıp, halk deyimiyle baklavalarınızı çıkaracağınızdan eminim. Size de sağlıklı, mutlu, içerisinde spor barındıran bir hayat temenni ederim.
Sevgili moothy,
Evet, bu ürün tartışmasız çok kaliteli kütle almamı sağlayan ürünlerden bir tanesi değil, başında geliyor diyebilirim içtenlikle. Yalnız Türkiye pazarında mevcut stoku veya dengi bir ürün iç pazarda yok. Yurt dışından tanıdığınız vasıtasıyla getirebilme imkânınız var ise kullanabilirsiniz maalesef. Bunlara ilaveten vermiş olduğunuz linki kontrol etmenizi sizden istirham etsem. İlgili siteye girip bahsettiğiniz ürünü kontrol edemedim. Bu yüzden sağlıklı bir bilgi girişi yapamıyorum. Kusura kalmayınız.
Sevgili Rpac,
Kalbi ısıtan, kulağa hoş gelen, duygu yüklü manidar sözleriniz için teşekkür ederim. Biraz şairane oldu, kusura kalmayınız
Bahsini ettiğiniz external oblique bölgesi hakkında şunu içtenlikle söyleyebilirim. Fotoğraftakinden daha kaliteli bir görünümü ayna karşısında yakalıyorum. Tabi diyet dönemindekine nazaran çok çok iyi değil ama, aynadaki gibi de vasat değil. Burada tekrardan Sevgili SCHWARZXXLın sözleri aklıma geliyor. Fotoğraf makinesinin kalitesinden mütevellit böyle bir izlenim yakalıyorum. Ama ilgili mesaja da verdiğim cevap gibi, maalesef eldekiyle bir süreliğine yetinmek zorundayım.
Herkese kucak dolusu sevgiler
D.N= Sevgili Cyrax, sizi unutmadım. Dün söz vermiş olduğum gibi, bu akşam göğüs programım ile ilgili geniş bilgiler içeren bir yazımı burada herkesle paylaşacağım. Göğsü geliştirmekte zorlanan bazı arkadaşların programa sadık kalarak göğüslerindeki gelişimsel engeli kaldıracaklarını ümit ediyorum. Akşama görüşmek üzere diyorum.
Saygılarımla,