bu resimde 63 kiloyum benResimlerde,kilon oldukça iyi duruyor.bence sorunun,vücudu toplamak onu başarırsan sorun aşılacak.Vermene gerek kalmıyacak.yoksa vereceğim diyorsan çok zayıf olasıya kadar zayıflamak istiyeceksin.Buda senin fiziğini kötüye çevirecek.Şişman bayan ne kadar kötüyse zayıf bayanda o kadar kötüdür(bence).Estetik durmakı gerekir.ve hafif balık eti.O yüzden Fitness a devam.
cok tsk ederim elimden geldigince yapıyorum birseylerCok guzel bır basarı tebrık ederım..
Sporu uzun vadelı düsünmek en iyisi.. Basarılar dilerim..
Görüldüğü kadarıyla şimdiye kadar bilincli gelmişsin buraya kadar,cidden bravo.Benim asıl tavsiyem ağırlıktan korkma,genelde bayanlar korkar -''aay kaslanırım,aay bodyguard gibi olurum''diye.O kadar kolaydı sanki örneğin ben 3 senedir çalışıyorum anca belli oluyor az çokcok tsk ederim ben cocuklugumdan beri hep kiloluydum saglıklı bir sekilde kilo vermek istedim bunun icinde haftada 500-1kg uygulmasına yöneldim ilk defa bu kiloya düstüm ben ama kilom durdu cok sıkıcı bu peki bana ne önerirsin degisiklik olarak kilo durmamla ilgili tecrübeli arkadasların yardımına ihtıyacım var![]()
tsk lerGörüldüğü kadarıyla şimdiye kadar bilincli gelmişsin buraya kadar,cidden bravo.Benim asıl tavsiyem ağırlıktan korkma,genelde bayanlar korkar -''aay kaslanırım,aay bodyguard gibi olurum''diye.O kadar kolaydı sanki örneğin ben 3 senedir çalışıyorum anca belli oluyor az çok
Mesela kac kilolarla,kac set çalışıyorsun azcık programını açar mısın,ayrıca spor salonuna gitme imkanın yok mu?
evet antalyadayım aslında bende kısa dogru salon yapayım diyorum bakalımAntalyadaydın sanırım öyle okumuştum diye hatırlıyorum.Bende yazın staj için Antalyadaydım,akşam 7 gibi gidiyordum salona,gündüzleri zaten gerçekten sokağa çıkılmıyor,çok fazla zorlanmadım böyle dene istersen ben güzel aşama kaydettim o süre içinde.
Ayrıca 20-25 dakika çok az bi süre fitness için.Her bölgeni çalıştırabilceğin bi program hazırla kendine ya da Flexor'ın yeni başlayanlar için olan programını uygulayabilirsin.Örneğin;1 gün fitness/1 gün cardio 6 gün çalışıp 1 günde off verirsin.Sıkılaşmak için güzel bi program
Konunun düzenlenmesi derken anlayamadım ama msjlarını altta ki edit butonuyla düzeltebilirsin..
cok tsk ederim ama inan simdiki dönem daha zor kilom durdu yine daha öncede durmustu ve bu tam 2 ayımı aldı simdide 3 hafta oldu hala tık yokDishiwelet; öncelikle azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum gerçekten iyi kilo vermişsiniz ve zor olan dönemi atlatmışsınız,artık normal bir kilodasınız.
Bundan sonrası için yapmanız gerekende sizinde bildiğiniz gibi bu yaşam şeklini kalıcı kılmak olacaktır.
Belirli dönemlerde vücut takılır kalır sizin kilo vermekte zorlandığınız gibi bizlerde ölçü almakta zorlanıyoruz bu dönemlerde amacınıza göre uygulamış olduğunuz çalışma ve beslenme programlarınızda bir takım değişiklikler yapabilirsiniz.
Spor salonu konusuna gelicek olursak bence eğer vaktiniz varsa kesinlikle bir spor salonuna yazılın emin olun bu dönemde size çok faydası olucaktır.
Bende Antalya'da yaşıyorum ve sanırım tariflerinize göre aynı semtde oturuyoruz.Salonda çalışmak inanın düşündüğünüz kadar zor olmuyor aksine sizi daha çok motive eder ve sıcak felan düşünmezsiniz zaten çoğu salon klimalı,zaten kış geliyor.
Ayrıca dedeman civarlarında oldukça nezih ve bayanlarında çok rahat bir şekilde spor yapabilecekleri salonlar mevcut eğer zamanınız ve imkanınız elveriyorsa size salon konusunu düşünmenizi tavsiye ederim .
Zira duraklamaya girmiş olduğunuz bu dönemde size oldukça faydası olucaktır.
İyi çalışmalar dilerim.
Fitness olarak ne yapıosun 20-25 dakikada mesela ?evet antalyadayım aslında bende kısa dogru salon yapayım diyorum bakalım20-25 dk sadece üst bölgesini calıstırabiliyorum evde alt bölgesi icin evde yapabilecegim biresey yok alt bölgesi olarakta zaten cardio yapıyorum tabii bu cok etkili olmaz biliyorum
birde cok fazla dısarı cıkan biri degilim evde birseyler yapmak daha hosuma gidiyor kıyafet vs daha rahat oluyor alıstım yani
![]()
kendi actıgım ilk konuyu düzenleyemiyorum cevap yazarken unuttugum birsey varsa edit ten yapıyorum ama ilk actıgım konuda edit bölümü yokya da ben bulamadım
fitness olarak ewde 2 kg agırlıklarım var onlarla calısıyorum gögüs kol arka kol sırt omus calısmalaraı bunlarıda burdan aldım resimli olarak sırasıyla yapıyorum 20-25 dk sürüyor bunlar bacak icinde cömelme tek ayakla cömelme ileri adım lunch diyorlar sanırım squat fln yapıyorum zaten bunlar cd lerimde var ordanda yapıyorum yeterlimi sence ?Fitness olarak ne yapıosun 20-25 dakikada mesela ?
Bu arada eskiye dönük edit yok diye biliyorum bende![]()
20-25 dk sadece üst bölgesi icin tabii digerleride eklenince zaman olayı artıyor bu sadece agırlık calsıması icin ama cardıo vs bunlarda 1.5 saati buluyorBana 20-25 dakika cok az geldi.Flexor'ın evde çalışma programını uygulayabilirsin mesela o senin 1-1.5 saatini alıcaktır.Normali de bu zaten.Bu şekilde sıkılaşırsın,kilo vermesende olduğundan zayıf görünürsün.
Bütün bölgeleri 1 günde mi çalışıyorsun?
20-25 dk sadece üst bölgesi icin tabii digerleride eklenince zaman olayı artıyor bu sadece agırlık calsıması icin ama cardıo vs bunlarda 1.5 saati buluyor
sabahları cardıo yapıyorum zaten acrdıyonun icinde alt bölgesi var haftanın 3 günüde agırlık calısıyorum üst bölge icin bunuda ögleden sonra yapıyorum hergün cardıo yaptıgım icin otomatık olarak bacak bölgesi var zaten o yüzden üst bölgesi calısırken bacak bölgesi yapmıyorum yoksa yanlısmı yapıyorum böyleBütün bölgeleri 1 günde mi çalışıyorsun?
evet editleyemdim zaten bende site adminlerine sms attım yardımcı olsunlar diyemsj ı yazdıktan belli bir süreye kadar msj ı editliyebiliyorsun,sonra editliyemiyorsun bu arada![]()