erkeklere bir kaç sorum var

haha yaver abi sen olmasan başaramazdım öyle bir doldum ki pat diye ayrıldım psikopattan sağol var ol !:D
rica ederim efenim ne demek...[DOUBLEPOST=1417470169][/DOUBLEPOST]burayı okumuyor değil mi o psikopat? sonra kalkar gaziayıntapa gelir, senin sinir bozucu mesajların yüzünden sevgilim benden ayrıldı deyip.... hayır yani korktuğumdam değil, elim biraz ağırdır. şimdi karşıma çıkarsa, ben bir yumruk atsam, onu tedavi edecek donanıma sahip hastane yok gaziayıntapta...

Son düzenleme:
rica ederim efenim ne demek...[DOUBLEPOST=1417470169][/DOUBLEPOST]burayı okumuyor değil mi o psikopat? sonra kalkar gaziayıntapa gelir, senin sinir bozucu mesajların yüzünden sevgilim benden ayrıldı deyip.... hayır yani korktuğumdam değil, elim biraz ağırdır. şimdi karşıma çıkarsa, ben bir yumruk atsam, onu tedavi edecek donanıma sahip hastane yok gaziayıntapta...
hahahah yok yok bilmez buraya üye olduğumu.zaten kızmıştı buraya giriyorum diye daha üye bile değildim tabi neden kızıyorsa artık.biz sövmeye devam edelim görmez o :)

Bu arada Deniz hanim yazmisim simdi farkettim kusura bakmayin, omuzlarinizdan kalkan bu yukun boslugunu hemen agirliklari artirarak doldurun bence :)

Lg Smart World

Bu arada Deniz hanim yazmisim simdi farkettim kusura bakmayin, omuzlarinizdan kalkan bu yukun boslugunu hemen agirliklari artirarak doldurun bence :)

Lg Smart World
hah işte aynen bunu yapıyorum bende :) sevgilim kızıyor diye haftada 3 günden fazla gidemiyordum şimdi istediğim gün ve zamanda gidebiliyorum.zaten işsizim spora verdim kendimi bahaneyle bir iyi geldi ki sorma

Sevmek demek kıskanmak demek değildir. Seven kişi kıskanmasına rağmen karşısındakini sık boğaz etmez. Ne giydin ne ettin mevzuları zaten diyalogla aşılır kolaylıkla aşılmak istendikten sonra.

Kısacası bende kız arkadaşımı kıskanıyorum ama yeri geldiğinde hislerimi yutuyorum ki günlük hayatta kendini rahatsız hissetmesin.

çok şükür sevdiğim kız dışında tek bir kızın elini tutmuşluğum yok. şu an bekarım tabi bakarım alıcı gözüyle çevreme o ayrı bişey... çok şükür 40 tane kızla gezmişliğimiz de yok.[DOUBLEPOST=1415714387][/DOUBLEPOST]erkek arkadaşınla karıştırma herkesi... süslü kokoş görünce ağzımızın suyu akmaz. alelade sıradan bir kokoştır der geçer gideriz. boşuna demedik delikanlıyız diye :)
kadın dövme mevzusuna gelirsek, ömrümde 1 kez dövdüm. 14 yıl geçti. 24 saat geçmeden hatamı anladım. bir daha da yapmadım. bugün olsa, dövmem. bu konuda hemfikiriz, kadın dövmek acizlerin işidir.
önce kendinizi düzeltin de, sonra benim 14 sene önceki mevzum hakkında konuşuruz. dikkatiniz çekerim, bir çocuğunuz belki de 14 yıl önce altında bez kullanıyordu, şimdi kullanıyor musunuz? demek ki zamanla bazı şeyler değişiyor, atlatılıyor.

Sirf su elemana cevap vereyim diye kaydoldum oylesine okurken. 32 yasina gelmis internet forumarinda 80 sayfa "ben delikanliyim" temali yazilar yazip alt metinlerde onu bunu merdivenden asagi attim huleayn ben bir ramboyum imaji verip, colukla cocukla munakasa icine giren adam ne delikanlidir iddaa ettigi gibi ne de basarili, saygi duyulan bir hayati vardir. Acik ve net.. gercek hayattaki hayal kirikliklarini kompanse etmeye calisan bir garibandir sadece bu yaver arkadasin orneginde oldugu gibi. Kizmayin, sadece aciyin bu adama. Haaa bu arada herseye karisirim hot zort diyen adamin kendine guveni yoktur, degistirilebilecegini biliyodur, boy kompleksi vardir, ezik hissediyodur kendini, beta maledir,yani illa ki bi defosu vardir, itinayla uzaklasin. Kendi aldattigi icin de olabilir, kendi bi naneler yapiyosa senin de bi dolap cevirdgiini otomatikman ongorur bilincalti ve kiskanclik yapar.

Sirf su elemana cevap vereyim diye kaydoldum oylesine okurken. 32 yasina gelmis internet forumarinda 80 sayfa "ben delikanliyim" temali yazilar yazip alt metinlerde onu bunu merdivenden asagi attim huleayn ben bir ramboyum imaji verip, colukla cocukla munakasa icine giren adam ne delikanlidir iddaa ettigi gibi ne de basarili, saygi duyulan bir hayati vardir. Acik ve net.. gercek hayattaki hayal kirikliklarini kompanse etmeye calisan bir garibandir sadece bu yaver arkadasin orneginde oldugu gibi. Kizmayin, sadece aciyin bu adama. Haaa bu arada herseye karisirim hot zort diyen adamin kendine guveni yoktur, degistirilebilecegini biliyodur, boy kompleksi vardir, ezik hissediyodur kendini, beta maledir,yani illa ki bi defosu vardir, itinayla uzaklasin. Kendi aldattigi icin de olabilir, kendi bi naneler yapiyosa senin de bi dolap cevirdgiini otomatikman ongorur bilincalti ve kiskanclik yapar.

herkes kendinden bilir işi konusuna yüzde yüz katılıyorum. e pek sütten çıkmış ak kaşık değildi kendisi.şimdi burada eski sevgilimi çekiştirmek istemem ama yazdınız diye söylemek istedim.bu konu baya tartışıldı bu forumda.şöyle bir durum yaşadım ayrıldıktan sonra : bana en az 3 ay hayatına kimse giremez diyen adam şimdi o naneleri yiyor biliyorum görüyorum ordan burdan duyuyorum..insan olmak en önemlisi galiba.kadın erkek farketmiyor.insan olmak lazım önce..annesine kendisine hayatına başkalarının hayatlarına saygısı olmayan bir adamdan ben ne beklerim ki..yaver abiye gelince beni de az sinirlendirmedi bu başlık altında :) özel hayatına bir yorum getiremem kimsenin ama ben kendisini sonradan takip ettim başka başlıklar altında samimi bulduğum için sevdim kendisini..bu kadar uç noktalarda yaşayan insan topluluğu sadece bizim ülkemizde var malesef..orta yolu bulamadık.ya sapıtıyoruz yada bastırıyoruz kendimizi..neyse daha fazla konuşursam işin içinden çıkamam burada noktalamak en iyisi :)

sen edebiyatını yapmasan da , delikanlı adamsın columbu , ben adamı 1 kilometreden tanırım, delikanlı mı değil mi bilirim.:)

HAYDARINNAAAA NINNARINNANANAAYYYYYYY. durmuyor deli yuregin cilgin yaver. reis ugruna adam keseriz. ahahahaha

Konu dışı, gereksiz mesajlar atmayınız. Forum kurallarını okuyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes kendinden bilir işi konusuna yüzde yüz katılıyorum. e pek sütten çıkmış ak kaşık değildi kendisi.şimdi burada eski sevgilimi çekiştirmek istemem ama yazdınız diye söylemek istedim.bu konu baya tartışıldı bu forumda.şöyle bir durum yaşadım ayrıldıktan sonra : bana en az 3 ay hayatına kimse giremez diyen adam şimdi o naneleri yiyor biliyorum görüyorum ordan burdan duyuyorum..insan olmak en önemlisi galiba.kadın erkek farketmiyor.insan olmak lazım önce..annesine kendisine hayatına başkalarının hayatlarına saygısı olmayan bir adamdan ben ne beklerim ki..yaver abiye gelince beni de az sinirlendirmedi bu başlık altında :) özel hayatına bir yorum getiremem kimsenin ama ben kendisini sonradan takip ettim başka başlıklar altında samimi bulduğum için sevdim kendisini..bu kadar uç noktalarda yaşayan insan topluluğu sadece bizim ülkemizde var malesef..orta yolu bulamadık.ya sapıtıyoruz yada bastırıyoruz kendimizi..neyse daha fazla konuşursam işin içinden çıkamam burada noktalamak en iyisi :)
Bu nasıl bir öküzlük, en az hayatına 3 ay kimse giremez ne demekmiş :) Bence böyle tipte bir insanı ilk tanıdığında da anlarsın. Sende de suç var biraz bence bu adamla hala birlikte olduğun için, böyle bir adamla bırak sevgili olmayı konuşmam bile.

Bir bölümünü okudum . Açıkçası ayrılmana sevindim senin durumunda olup birçok kişi mantıksal davranmadan evlilik yoluna gidiyor sonra haberlerde kadına şiddet olayları vs .
Bundan sonrası için güzel bir tecrüben oldu . Yinede sen kıskanç erkeklere kötü gözle bakma bazıları vardır gerçekten olgundur nerede ne yapıcağını bilir . Herşey gönlünce olsun dostum

seni bile foruma üye yapmışsam, demek ki boş adam değilim :D

okey, beni izlemeye devam et o halde. ama laf atmadan sadece izle. ben burda sizleri aydınlatmak için varım. ne demiş atalarımız, biliyorsan konuş, bilmiyorsan savuş.

tabii ki izleyecegim. her topikte delikanliligin kitabini yazip kendini gulunc duruma sokuyosun. ben de egleniyorum acikcasi. Delikanlilik hikayelerini, kiz tavlama taktiklerini, atmasyon dovus efsanelerini dinledikten sonra sen aydinlatacagina gencler karanlikta kalsin daha iyi olur be yaverim ahahah

Back
Yukarı