En çok yapmak istediğiniz kasları sıralayın

Karın kasını çok istiyorum tek karnın alt bölgesi kaldı orası da sis gibi bi türlü çözemedim üst bölgede kas var alt taraf sis :)

Bir çok kişi kol kası diyince aklına ilk ön kol geliyor, ancak aslında bakıldığı zaman Triceps'ler ön koldan daha çok şıklık katıyor insana.

O yüzden Triceps'lerin yeri ayrıdır benim için.

Vücudunuzun tüm kaslarına aynı ilgiyi göstermelisiniz tabi o ayrı mesele.

Evet pek açık yazmamışım kusura bakmayın hocam yani mesela en çok istediğinizden en az istediğinize kadar sıralayın demem lazımmış
olsun sen Dogru olani olmasi gerekeni yazmissin,calisilicaksada tüm vücut calisilmali,ha ewet herkezin sevdigi bir kas grubu vardir ama vücut bir bütündür sonucta.istedigin Kadar iri yapili ol,vücudundaki en zayif kas Kadar kuvvetlisindir.

vücut bir bütün ve bütün kas gruplarımı aynı zevkle çalıştırırım ha genetik olarak biraz önde yada geride kalacak kas gruplarımız olacaktır elbette ama biz elimizden geleni yapmalıyız sağlıklı estetik bir görünüm için

vücut bir bütün ve bütün kas gruplarımı aynı zevkle çalıştırırım ha genetik olarak biraz önde yada geride kalacak kas gruplarımız olacaktır elbette ama biz elimizden geleni yapmalıyız sağlıklı estetik bir görünüm için
tabiki doğrusu bu zaten ben sadece istediğiniz yani gönlünüzdeki hangi kasları daha çok istiyorsunuz diye soruyorum

Back
Yukarı