Bu saydiklarin zaten tüm vücut geriye hic bisiy kalmamiskiMesela benim triceps-biceps-karın-göğüs-sırt-omuz-ön bacak-arka bacak
Sıralamış abi en çok triceps sonra biceps istiyomuş gibiBu saydiklarin zaten tüm vücut geriye hic bisiy kalmamiski![]()
Evet pek açık yazmamışım kusura bakmayın hocam yani mesela en çok istediğinizden en az istediğinize kadar sıralayın demem lazımmışBu saydiklarin zaten tüm vücut geriye hic bisiy kalmamiski![]()
olsun sen Dogru olani olmasi gerekeni yazmissin,calisilicaksada tüm vücut calisilmali,ha ewet herkezin sevdigi bir kas grubu vardir ama vücut bir bütündür sonucta.istedigin Kadar iri yapili ol,vücudundaki en zayif kas Kadar kuvvetlisindir.Evet pek açık yazmamışım kusura bakmayın hocam yani mesela en çok istediğinizden en az istediğinize kadar sıralayın demem lazımmış
tabiki doğrusu bu zaten ben sadece istediğiniz yani gönlünüzdeki hangi kasları daha çok istiyorsunuz diye soruyorumvücut bir bütün ve bütün kas gruplarımı aynı zevkle çalıştırırım ha genetik olarak biraz önde yada geride kalacak kas gruplarımız olacaktır elbette ama biz elimizden geleni yapmalıyız sağlıklı estetik bir görünüm için
standart üstü göğüs,omuz birde ön kol kası isterimtabiki doğrusu bu zaten ben sadece istediğiniz yani gönlünüzdeki hangi kasları daha çok istiyorsunuz diye soruyorum
BencedeBana sacma geliyor acikcasi Tum kaslar ayni oranda gelismeli.. Ne onde ne arkada kalmali..
cepten takipte