En Çok Hangi Et türünden Tüketiyoruz?...

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve gorgeouskykhan tarafından 2 Temmuz 2007 başlatılmıştır.

En çok hangi et türünü tüketüyoruz, ey sporcular? (yani, ailecek değil!)

  1. Kırmızı Et

    16,7%
  2. Sulak Et! Balık vb..

    7,2%
  3. Beyaz Et; Tavuk vb.

    75,1%
  4. Diğer Etler; soya eti vb... ama insan eti değil! :)

    1,0%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 108 üye.
  1. sadıksaid
    Offline

    sadıksaid Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    178
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Saltuk Said
    Yer:
    Bingöl
    hahaha :)

    banada yumurtacı derler :D sanada yakında balıkcı derler heralde :)

    Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:52 ----------

    Zamanında anayasada vardır TÜRKİYENİN RESMİ DİNİ İSLAM'DIR diye :) belli bir zaman dilimi yaşandı o zamanda kaldırıldı.

    Şu videoyuda izleyin anlarsınız :) Domuz Eti neymiş :) Sağlığa ne kadar yararlıymış :)

    https://www.youtube.com/watch?v=wy1CWxw1VF8

    [YOUTUBE]wy1CWxw1VF8[/YOUTUBE]
     
  2. Morte
    Offline

    Morte Üye

    Katılım:
    30 Mart 2012
    Mesajlar:
    175
    Beğenileri:
    74
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Adamların asırlardır süregelen beslenme alışkanlıkları hep hatalı zaten. Tüm Avrupa ve Amerika'da, asırlardır tükettikleri domuz etinin zararları nedeni ile ortalama ömür 60 sene :)

    İnancınız neyse onu yaşayın ama başka insanlara da karışmayın. Kimse, kendi dinine inanmadığı için karşısındakini eleştirme, olun için üzüldüğünü söyleme (küçümseme) hakkına sahip değildir. Ayrıca bildiğim kadarı ile bu ülke hala lâik ve dini yok. Yani tüm dinlere ve dinsizliğe eşit uzaklıkta (uygulamada öyle olmasa da...)

    Akşamları haşlanmış yada ızgara tavuk, öğlenleri ise kırmızı et tüketiyorum. Balık tüketimim ne yazık ki çok az. Konserveye güvenmiyorum, diğer türlü ise hazırlaması-pişirmesi zahmet.
     
    Son düzenleme: 14 Ağustos 2012
  3. D.Y
    Offline

    D.Y Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    542
    Beğenileri:
    459
    Ödül Puanları:
    73
    Ben gunde yarim kilo kiyma tuketirim.Maliyetine gelince tavuk gogsunden daha ucuz burda neden bilmiyorum ama tavuk gogsu en pahali et (organik olmasindan olsa gerek tadi berbat...)
     
  4. kiss
    Offline

    kiss Yeni Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara, İstanbul
    ankette ilk kez duyduğum bir et türünü meğer hergün yiyormuşum.. SULAK ET...:) :)hyper_ kilo kontrolü döneminde olduğum için tavuk ve sulak et (balık) elbette:p
     
  5. cikcik
    Offline

    cikcik Üye

    Katılım:
    17 Şubat 2012
    Mesajlar:
    259
    Beğenileri:
    116
    Ödül Puanları:
    53
    Senede 1 defa yerim kırmızı et oda kurban bayramında
     
    aht bunu beğendi.
  6. aht
    Offline

    aht Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    38
    kırmızı etın petrol ve altınla kapıştıgı şu gunlerde maddı ımkanlar dahılınde gunluk 400 gr kadar beyaz et ucuz ve proteın acısından bana yeterlı oluyor :D
     
  7. Bigdaddy
    Offline

    Bigdaddy Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    129
    Beğenileri:
    112
    Ödül Puanları:
    53
    at eti yiyorum.
     
  8. Jack Shaperd
    Offline

    Jack Shaperd Üye

    Katılım:
    8 Kasım 2012
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    mersin
    ahaha yeminle yerdeyim geberdim gülmekten :D
     
  9. eco123
    Offline

    eco123 Yeni Üye

    Katılım:
    2 Ekim 2012
    Mesajlar:
    90
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    Para bulsam et yicem
     
  10. sthammer
    Online

    sthammer Guest

    et bulursam ayırt etmiyorum :) yalnız kavurma hastasıyım özellikle soğuk
     
    mr_dblue bunu beğendi.
  11. -hitman-
    Offline

    -hitman- Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    429
    Beğenileri:
    320
    Ödül Puanları:
    73
    Yer:
    İzmir
    Bazı Orta Asya Türkleri günümüzde at eti tüketmektedir. Bunda şaşılacak bir şey yok. Atın sütünden ise kımız yapılmaktadır. Konuya dönersek ben et ayırmam. Balık, tavuk, kırımız et farketmez.
     
    sthammer bunu beğendi.
  12. mr_dblue
    Offline

    mr_dblue Üye

    Katılım:
    5 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.132
    Beğenileri:
    1.363
    Ödül Puanları:
    123
    Aynen ama kavurma cok pahalı sevgili doctor.
     
    sthammer bunu beğendi.
  13. sthammer
    Online

    sthammer Guest

    kurban bayramından ötürü hayallerimi yaşıyorum :)

    Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:10 ----------

    güzel söyledin hitman, kurtuluş savaşını verirken askerlerimizin giyecek çorabı yoktu, bilirsiniz tekalifi milliye emirlerini, askerlerimiz yokluktan at eti de yediler daha yakın bir örnek thums:
     
    mr_dblue bunu beğendi.
  14. egeata123
    Offline

    egeata123 Üye

    Katılım:
    16 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    En ucuzu tavuk ya herkes ona abanmış ben dahil :)
     
  15. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Değerli üyemiz;

    Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

    Önceki Bölüm : dertlesme

    Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
  16. RaJeV
    Offline

    RaJeV Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2011
    Mesajlar:
    1.756
    Beğenileri:
    686
    Ödül Puanları:
    123
    Beyaz et olarak sürekli hindi eti tüketiyorum.
    Hafta 3-4 kerede kırmızı et tüketmeye çalışıyorum bir şekilde
     
  17. Extravaganza
    Offline

    Extravaganza Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.513
    Beğenileri:
    2.573
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Aynen son zamanlarda hindi ve kırmızı ete (kuzu) yöneldim yoğun olarak. Tavuk göğüsünü azaltıyorum git gide. Tamamen kesmeyi planlıyorum. Lezzet olarak da cidden hindi daha iyi. Tavuklar kağıt gibi bir garip gelmeye başladı artık iyice.
     
  18. FtgO
    Offline

    FtgO Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2008
    Mesajlar:
    347
    Beğenileri:
    62
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Tavuk piliç, tavuk bonfile, balık. Yağlı etleri sevmem.
     
  19. tute
    Offline

    tute Üye

    Katılım:
    18 Mart 2012
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    28
    ben hormonlar yüzünden tavuk yemek istemiyorum kırmızı et de çok zararlı. yağsız olanı bile ne kadar yağlı. yemeği yedikten sonra suyunu bıraktım tabakta soğuyunca nasıl donmuş. vg için her gün kırmızı et yemek de endişelendiriyor. ne yenebilir ki? hindi denicem bi de.
     
    AnimalPower bunu beğendi.
  20. asteq
    Offline

    asteq Üye

    Katılım:
    2 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    535
    Beğenileri:
    141
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    fethiye
    en sağlıklısı hindi bence...hafta 2 kırmızı et yeter...tabi yarışmaya girmiceksen...
     

Sayfayı Paylaş