emclord00
Üye
teşekkürlerhedefimdeki vücut diyebilirim gerçekten azminiz takdiri hakediyo

teşekkürlerhedefimdeki vücut diyebilirim gerçekten azminiz takdiri hakediyo
Emclord00- Dostum eski ozel mesajlarini silebilirmisin bir sey konusmak istiyorum seninle.
hallediyorum şimdi
Sanirsam ozel mesaj gelmedi sana. Facebook'tan mesaj yolladim diger klasorune dusmus olabilir oradan iletisime gecersek daha saglikli olacak konuyu kirletmemek adina tesekkurler..
merhabalar. sitede yeniyim nereye yorum yazacağımı tam olarak bilemedim. 1.77 boyunda 71 kg ağırlığında bir ektomorfum.. antrenmanımı nasıl yapmalıyım. tekrar sayısı az fakat ağırlık fazla mı olmalı.
en çok merak ettiğimde salon psikolojisi ilk başladığında salonda çalışırken neler hissettin
ilk başladığımda çekindiğim ve kendimi ezik hissettiğim için akşamları salona gidemiyodum. erkenden gidiyordum boşken. birgün aksam gittim ve herkes bana bakıyordu o günden sonra birdaha akşam gidemedim ama dahada çok hırslandım.
3-4 ay sonra beni o aksam görenlerden biri ( tayfun abi ) bana dediki o aksam herkes sana acımıştı iyi toparladın ama aferim falan gibisinden bi konusma yaptı.
şuanda ise herkes bana imrenen gözlerle bakıyor. defineliğime sahip olmak isteyen çok kişi var. yani bu sabır meselesi. vucudum cokmu iyi? ben hiç beğenmiyorum yeterli gelmiyor. ama eskiye nazaran çok iyi ve beni beğendiklerini biliiyorum.
başlarda nasıl bir istek ve azimle başladıysam o salona gitmeye devam ettim bilmiyorum. ama iyiki gitmişim. bence gym ' e girerken egolarınızı duygularınızı dısarda bırakmalısınız 1 saatligine başka biri olmalı ve antrenmanınızı yapıp cıkmalısınız. ben böyle yaptım başardım
sabır ve disiplin en önemli 2 şey. ektomorflar genelde endomorflar ve mezomorflara imrenirler, kendi vücutlarından ve zayıflıklarından memnun olmazlar ama ben bir ektomorf olarak memnuniyet duyuyorum çünkü disiplinli bir şekilde çalışınca yunan tanrısı gibi vücut yapılıyor, mezomorftan daha estetik buluyorum
Kardeşim son halini merak ediyorum açıkcası. Yeni fotoğraf var mıdır ?
bence fazla defined. zaten ektomorf olduğu için, bu boya biraz daha bulk halde olsa daha estetik görüneceği kanısındayım. defined halinden sıkıldığı için bulklığı tercih eden bir ektomorf olarak bu da benim şahsi düşüncem![]()
bence fazla defined. zaten ektomorf olduğu için, bu boya biraz daha bulk halde olsa daha estetik görüneceği kanısındayım. defined halinden sıkıldığı için bulklığı tercih eden bir ektomorf olarak bu da benim şahsi düşüncem![]()
Bencede belde fazla ince geldi bana zaten bu boya göre estetiklik için bi 10 kiloyu zorlamalı kanısındayım.
isteyen kür yapar istemeyen yapmaz herkesin kişisel problemidir.yalnız burda kürü ön plana çıkarmaya çalışırsak arkadaşımızın onca emeğini hiçe saymış oluruz.hiç bir ilaç mucize değildir sıkı antrenmanın ve beslenmenin yerini hiç bir şey tutamaz.örnek alınacak bir değişimin var can-ı gönülden seni tebrik ediyorum.
beklemedeyiz emclord00
Yalnız çok saçma sapan yorumlar atılmış bence baya başarılısın bende 50 kg ilen başlamıştım bu spora YAŞASIN EKTOMORF KARDEŞLİĞİ !böyle bi grup kuralım
![]()