egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

sınava daha cok var eyvallah düşündüğün için yakında başlar dershane ders calısmaya ozaman başlarım ders calısırken düşünürüm sadece dersi spor benim için çok önemli üni bi şekilde olucak
zaman su gibi geçer kardeşim daha çok var çok var bi bakmışsın 3-4 ay kalmış ne kadar erken başlarsan kardır allah yardımcın olsun ben o marantondan kurtuldum şimdi kurtulma sırası sende rasgelsin

1.öğün:
4 yumurta
küçük biber 5 tane
1 kaşık zeytinyağı
1 domates
1 soğan
50gr peynir
100gr kepekli pilavlık bulgur

(bunlarla menemen yaptım bulgur hariç)

Kahvaltı sonrası takviyeler:
Supradyn allday multivitamin

2.öğün:
15 fındık

3.öğün:
3 haşlanmış yumurta
100 gr yoğurt

Antrenman öncesi takviyeler:
5gr kreatin monohidrat
1 ölçek hardline noxx5

Antrenman sonrası takviyeler:
1 Ölçek optimum gold whey

4.öğün:
dana biftek 100 gr
100gr yoğurt

5.öğün:
100gr tavuk göğsü
2 dilim tam buğday ekmeği

6.öğün:
bamya tavuk eti ile 100gr yaklaşık tavuklar
tavuk göğsü 70gr
tam buğday ekmeği 2dilim
domates

yatarken:
Magnezinc 1 tb

fatsecret programına göre makrolar:
yağ 115
karb 372
prot 218
kal 3371

bugün böyleydi beslenmem yağı düşüremiyorum nedeni yumurtayı sarısıyla yiyorum böylede devam edicem içindeki vitaminler hiçe sayılamaz değerde ve kolostrol efsanesini bi makalede okudum
tabi birde şu fındıktan falan da geliyo sanırım şuana kadar sıkıntı olmadı zaten neyse :)

Bugün hoca programı degiştiricem haftaya dedi ama zaten kendin deadlift squat lunch eklemişsin dedi
bende bunların temel önemli hareketler oldugunu forumlarda internette her zaman önerildigini söyledim o da onlar profesyonel boşver gibilerinden bişeyler dedi biz kademe kademe ilerliyoruz dedi neyse dedim tamam peki :D sizce hoca mı haklı ben yanlış mı yaptım erken koyarak bu hareketlerı ona kalsa bench press bile smit machine de yaptrıcak :) yoksa bunlar salon sahibinin hocaya iletip daha da üyelik kazanmak için yaptıgı bi sistem mi dir

iyi geceler herkese :) bugün göğüs calıstım detaylar için imzamdaki requ ile olan antrenman günlüğümze beklerim

1.öğün:
4 yumurta
küçük biber 5 tane
1 kaşık zeytinyağı
1 domates
1 soğan
50gr peynir

(bunlarla menemen yaptım bulgur hariç)

Kahvaltı sonrası takviyeler:
Supradyn allday multivitamin

2.öğün:
15 fındık

3.öğün:
3 haşlanmış yumurta
100 gr yoğurt

Antrenman öncesi takviyeler:
5gr kreatin monohidrat
1 ölçek hardline noxx5

Antrenman sonrası takviyeler:
1 Ölçek optimum gold whey

4.öğün:
dana biftek 100 gr
100gr yoğurt

5.öğün:
100gr tavuk göğsü
2 dilim tam buğday ekmeği

6.öğün:
bamya tavuk eti ile 100gr yaklaşık tavuklar
tavuk göğsü 70gr
tam buğday ekmeği 2dilim
domates

yatarken:
Magnezinc 1 tb

fatsecret programına göre makrolar:
yağ 115
karb 372
prot 218
kal 3371

bugün böyleydi beslenmem yağı düşüremiyorum nedeni yumurtayı sarısıyla yiyorum böylede devam edicem içindeki vitaminler hiçe sayılamaz değerde ve kolostrol efsanesini bi makalede okudum
tabi birde şu fındıktan falan da geliyo sanırım şuana kadar sıkıntı olmadı zaten neyse :)

Bugün hoca programı degiştiricem haftaya dedi ama zaten kendin deadlift squat lunch eklemişsin dedi
bende bunların temel önemli hareketler oldugunu forumlarda internette her zaman önerildigini söyledim o da onlar profesyonel boşver gibilerinden bişeyler dedi biz kademe kademe ilerliyoruz dedi neyse dedim tamam peki :D sizce hoca mı haklı ben yanlış mı yaptım erken koyarak bu hareketlerı ona kalsa bench press bile smit machine de yaptrıcak :) yoksa bunlar salon sahibinin hocaya iletip daha da üyelik kazanmak için yaptıgı bi sistem mi dir

iyi geceler herkese :) bugün göğüs calıstım detaylar için imzamdaki requ ile olan antrenman günlüğümze beklerim
Açık ve net dinleme o ve bir çok kişi aynı şeyi yapıyor squat olsun deadlift olsun hepsi aynı şeyi söyler ugrasmak istemedikleri için . 6 ayı geçti başladığım halağa da devam ediyorum Ramazanın başında başladım squat ve deadlift hareketlerine artık bırakmam. Allahtan her göğüs gününe bench yazmış bizim hoca yoksa isyan ederdim :)

Açık ve net dinleme o ve bir çok kişi aynı şeyi yapıyor squat olsun deadlift olsun hepsi aynı şeyi söyler ugrasmak istemedikleri için . 6 ayı geçti başladığım halağa da devam ediyorum Ramazanın başında başladım squat ve deadlift hareketlerine artık bırakmam. Allahtan her göğüs gününe bench yazmış bizim hoca yoksa isyan ederdim :)
cok haklısın.ben birde utangacımdır nediycegimi bilemedim adama yav bana ciddi anlamda yarıyo bu hareketler ama kademe kademe falan olmaz öyle şey :)

Takipteyim, 3-4 sayfa kontrol ettimde güncel kilonu göremedim , kilon kaç şuan ? Bide güncel bi fotoğrafın varsa görebilirmiyim, karbo alımın gerçekten yüksek gibi vücut tipin nedir?

10592737_10204251635672946_5539871835082886749_n.jpg
Takipteyim, 3-4 sayfa kontrol ettimde güncel kilonu göremedim , kilon kaç şuan ? Bide güncel bi fotoğrafın varsa görebilirmiyim, karbo alımın gerçekten yüksek gibi vücut tipin nedir?
Tesekkurler takip icin 81kg vucut tipim endo mezo arasi bisey herhalde cozemedim eskiden 105 kiloydum mezomorf simdi endo sanirim yani vucut tipi varmi ondada kafamda soru işareti var ama tabi ayrim yapilabilir guncel foto bunlar var biceps olan bugun digerleri 1 2 hafta olmustur.bu arada amacim buyuyebildigim kadar buyumek bb tarzi daha cok yani fitness degil sagolun ilginiz icin tekrardan :)
1f365f61efb252bf2e7a3fbcbbcf043e.jpg

f473b1320ab063c7be9035257c845a8e.jpg

4a611a571a4e4f4847d2d12649dd2ee8.jpg

fa4558ff734a988d478ae04dc3f5d116.jpg

Önümüzdeki yaza kadar büyüyüp sağlam bi definasyona girersen enfes bi kütle çıkıcak gibi duruyor, Sitedeki Beslenmeyi girişi okudum da 4-6 gr karbonhidrat diyor 180 cm 72 kg geliyorum suan ölçümü henüz yaptıramadım. 2-2.5 aylık bi aradan sonra 1 hafta oluyor tekrar salona başladım, beslenme programımı tam oturtmadım makroları hesaplamıyorum şuanlık. Eski formu yakalayınca Bulka girmeyi düşünüyorum kg x 4 gr karbo alsam yeterli olurmu sence ? Senin programına bakıyorum maşallahın var güzel yiyosun sabahları 4 yumurta sarısı ile birlkte ekmek vs. ama bb odaklı çalışmanında etkisi var sanırım.

Önümüzdeki yaza kadar büyüyüp sağlam bi definasyona girersen enfes bi kütle çıkıcak gibi duruyor, Sitedeki Beslenmeyi girişi okudum da 4-6 gr karbonhidrat diyor 180 cm 72 kg geliyorum suan ölçümü henüz yaptıramadım. 2-2.5 aylık bi aradan sonra 1 hafta oluyor tekrar salona başladım, beslenme programımı tam oturtmadım makroları hesaplamıyorum şuanlık. Eski formu yakalayınca Bulka girmeyi düşünüyorum kg x 4 gr karbo alsam yeterli olurmu sence ? Senin programına bakıyorum maşallahın var güzel yiyosun sabahları 4 yumurta sarısı ile birlkte ekmek vs. ama bb odaklı çalışmanında etkisi var sanırım.
cok teşekkürler amacımda öyle bidahaki yaz yaklaşırken temiz bi definisyon yada 2-3 ay sonra mini bi cutting
4 gr karb yeterli olur bence ama yinede 2-3 hafta deneyin sonra zaten kendiniz görüp artırıp azaltıcagınıza karar veriyosunuz kendiniz inşallah eski formunuzu yakalar dahada iyi yerlere gelirsiniz sizde günlük falan varsa bende takip etmek isterim ama göremedim yok sanırım.sarısı ile tüketmiyodum önceden ama sonra bi kaç yerde kolostrol falan zarar olmıycagını ve cok önemli vitaminlerin oldugu yazıyodu bulkta sıkıntı yaratmaz bence sarısı ile beraber:) biraz pis boğazımdır iştahım açık :D

Günlük açıcam da bi denk gelmedi, Ufak tefek eksiklerimi tamamlıyım bende açıcam bi günlük :) pc'den program yardımı ile tutuyordum - ve + 'ları görmek için öylede biyere kadar oluyor.
Cutting dediğiniz olay neydi , duymuştumda suan hatırlamıyorum
Aslında evet deneyerek bi kaç aya oturturum. Mesela antrenman öncesi öğün ile antrenmanın arasında ne kadar zaman var ? Ben yemeğim bittikten 2 saat sonra salonda oluyorum 200-250 gr makarna yiyorum(ant öncesi) antrenmandada 1-1.5 litre suyu içice aşırı şişiyo karnım.

Günlük açıcam da bi denk gelmedi, Ufak tefek eksiklerimi tamamlıyım bende açıcam bi günlük :) pc'den program yardımı ile tutuyordum - ve + 'ları görmek için öylede biyere kadar oluyor.
Cutting dediğiniz olay neydi , duymuştumda suan hatırlamıyorum
Aslında evet deneyerek bi kaç aya oturturum. Mesela antrenman öncesi öğün ile antrenmanın arasında ne kadar zaman var ? Ben yemeğim bittikten 2 saat sonra salonda oluyorum 200-250 gr makarna yiyorum(ant öncesi) antrenmandada 1-1.5 litre suyu içice aşırı şişiyo karnım.
açarsınız en kısa zamanda iyi oluyo gerçekten :)
cutting definisyon ya bende yeni yeni duydum arada onu kullanıyorum ne gerek varsa hehe :D (eger aynı şey degilse biri uyarsa iyi olur :)
antrenman öncesi öğünümü 2 saat önce yerim mutlaka,cünkü bi gün yeyip gittim ve başım dönmeye ağırmaya başladı kustum hatta ogünden bugüne asla 1-2 saatten önce gitmem :D hemde antrenmana kadar sindiriliyo en iyisi ve tavsiye edileni 2 saat diye biliyorum

açarsınız en kısa zamanda iyi oluyo gerçekten :)
cutting definisyon ya bende yeni yeni duydum arada onu kullanıyorum ne gerek varsa hehe :D (eger aynı şey degilse biri uyarsa iyi olur :)
antrenman öncesi öğünümü 2 saat önce yerim mutlaka,cünkü bi gün yeyip gittim ve başım dönmeye ağırmaya başladı kustum hatta ogünden bugüne asla 1-2 saatten önce gitmem :D hemde antrenmana kadar sindiriliyo en iyisi ve tavsiye edileni 2 saat diye biliyorum
1.30 saate yakın olsa daha iyi olur.

saat olayı vücuttan vücuda, sindirim hızına göre değişebilir. NowFear3'ün de dediği gibi ona 1.30 saat yarıyordur, ben ise en az 3-4 saat öncesinden yediğim zaman tam verim alabiliyorum. Nedeni ise egemenden de pis boğazlıyım, yani karnım ağrımadan, istifra edecek seviyeye gelmeden kalkmam sofradan. O yüzden bana da en uygun saat 3-4 saat öncesidir :D

Bende şişkinlik olduğu zaman rahatsız oluyorum. Çalıştığım için analiz etmek biraz zor oluyor ama 2-2.5 saat banada yarıyo gibi. Antrenmandan önce proteini kestiğiniz oldumu ? Biyerde okumuştum protein şişkinlik yapabiliyormuş, ben çok olmamakla birlikte 100 gr tavuk göğüsü normal 1 tabak makarna bide salata yiyip gidiyorum. proteini kesipte deniycem bi kaç gün

Bende şişkinlik olduğu zaman rahatsız oluyorum. Çalıştığım için analiz etmek biraz zor oluyor ama 2-2.5 saat banada yarıyo gibi. Antrenmandan önce proteini kestiğiniz oldumu ? Biyerde okumuştum protein şişkinlik yapabiliyormuş, ben çok olmamakla birlikte 100 gr tavuk göğüsü normal 1 tabak makarna bide salata yiyip gidiyorum. proteini kesipte deniycem bi kaç gün
proteinin sindirimi uzun sürdüğü, ve midede başladıgı için olabilir :)

Merhaba arkadaslar evde internetim kesik dukkandan giriyorum bi fotograf cektim paylasmak istiyorum detaylari sonra yazicam iyi gunler herkese
2400c46208edd3a0b3e0c59911bd0eb0.jpg

1.öğün:
3 cirpilmis yumurta
50gr peynir
Maydanoz
2 dilim tam bugday ekmegi
120gr muz

Kahvalti sonrasi takviye:
Supradyn allday

2.öğün:
200gr lapa pirinc pilavi
50gr yogurt

Antrenman oncesi :
Kreatin monohidrat 5gr
Hardline noxx5 1 olcek

Antrenman:sirt kanat detaylar icin antrenman gunlugu

Antrenman sonrasi takviyeler:
Uzum suyu ile 1 olcek optimum gold whey protein tozu

3.öğün:
120gr muz

4.öğün:
150gr dana biftek
200gr lapa pirinc pilavi
1 dilim kepekli ekmek
Domates

5.öğün:
150ge tavuk gogsu
2dilim tam bugday ekmegi

6.öğün:
150gr tavuk göğsü
200gr kiymali yumurta
3 dilim tam bugday ekmegi
Salatalik domates sogan

Yatarken:MAGNEZINC 1TB

Fatsecret programina gore makrolar :
Yag :76.31
Karb:368.73
Protein:227.76
Kalori:3219

Kullanmış olduğunuz Supradyn allday ve MAGNEZIC ne işe yarıyor ? Özel bi amaç varmıydı bu kullandıklarınızda yoksa genel olarak kullanılan tabletlermiydi bunlar ?

Kullanmış olduğunuz Supradyn allday ve MAGNEZIC ne işe yarıyor ? Özel bi amaç varmıydı bu kullandıklarınızda yoksa genel olarak kullanılan tabletlermiydi bunlar ?
Tavsiye uzerine kullanmaktayim supradyn oncesi megadyn multi vitamin kullaniyodum şimdi bunu.vitaminler onemli kullanmak lazim bulktada definisyonda da.magnezinc ise magnezyum ve cinko bulunuyo yatarken aliyorum testesteron hormonunun salgilanmasini tetikliyo diye duydum.
Birde balik yagi omega3 alicam yakinda

Back
Yukarı