egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Yapma egemen tüketme şu cicibebeyi :oops:
Bak ondan daha lezzetli bi tarif var bende
100 gr yulaf, 50 gt yaban mersini, 2 çay kaşığı tarçın, 2 adet tam yumurta, süt ve 3 adet muz. Çek blenderden at fırına kekten farkı yok.

Hocam sagolun tavsiye icin yanlis anlaşılmasın kaliteli karb diye falan yemiyorum bugun canim cekti az bisey kalmisti bitsin diye yedim :D tarif icin cok tesekkurler deniycem mutlaka :)

1.öğün:
4 cirpilmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
200gram makarna pismis
50gr yogurt
30gr tavuk göğsü
Patates
Muz 120gr

Kahvalti sonrasi takviye:
Supradyn allday

2.öğün:
20gr antep fistigi
20gr badem

3.öğün:
300gr bulgur pismis
100gr ton baligi

Antrenman oncesi takviyeler:
5gr kreatin monohidrat
1 olcek hardline noxx5

Antrenman sonrasi takviye:
1 olcek optimum gold whey

4.öğün:
300gr bulgur
100gr ton baligi

5.öğün:
100gr yulaf
50gr fistik ezmesi
20gr findik

6.ogun:
100gr makarna pismis
Tavuk gogsu 160-180gr arasi
2.5 dilim kepekli ekmek
Domates
1 bardak ev yapimi ayran

Yatarken takviye:magnezinc 1tb

Fatsecret programina gore makrolar:
Yag:97.95
Karbonhidrat:313.25
Protein:227.58
Kalori:2984

Beslenmem bugun boyleydi bugunde fullbody tarzi calistim antrenman gunlugumuzr bakabilirsiniz detaylar icin.pazartesi splite dönüyorum. ayrica guzel tepkiler almaya devam ediyorum motivasyonum dahada yukselmekte iyi aksamlar herkese tesekkurler okuyup takip ettiginiz icin..
Buarada blender yok evde fistik ezmesi veya karistirmalik seyler yapamiyorjm varda icindeki degisik bi mekanizma acaba olurmu onunla bi ara fotografini atarim :D gorusmek uzere..

Ya ben sabah kahvaltida 70 gram karbo 35-40 pro aliyorm 70 gram karbonhidrat bir kerede asiri mi fazlami yani o kadar yuklenmesem mi egemen :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya ben sabah kahvaltida 70 gram karbo 35-40 pro aliyorm 70 gram karbonhidrat bir kerede asiri mi fazlami yani o kadar yuklenmesem mi egemen :)

Yok bence hic fazla degil sıkıntı olmaz
:)

Bana kalsa az bile 70 gr yulaf 2 dilim tam bugday ekmegi ince dilimli
Bide 200ml sut var karbo kaynagi bu kadar

Bana kalsa az bile 70 gr yulaf 2 dilim tam bugday ekmegi ince dilimli
Bide 200ml sut var karbo kaynagi bu kadar

Muzda ekleyebilirsin bende yeni yeni yemeye basladim kesinlikle iyi bi besin yenilmeli tam bugday 4 dilim cikarabilirsin

bugün ki öğünün o facia olan, cicibebe öğününden çok daha iyi olmuş egemen :cool:
neden ekmek tüketiyorsun? bir sebebi var mı? ayrıca yağı düşürüp karbonhidratı yükseltmenden yanayım. en azından şöyle 400 leri görürsen çok iyi olacak

bugün ki öğünün o facia olan, cicibebe öğününden çok daha iyi olmuş egemen :cool:
neden ekmek tüketiyorsun? bir sebebi var mı? ayrıca yağı düşürüp karbonhidratı yükseltmenden yanayım. en azından şöyle 400 leri görürsen çok iyi olacak
yanlış anlamayın gerçekten ama bir sorum olacak. Karbonhidrat alımı egemenin yaklaşık kg*4 kadar. Bence yeterli bir seviye bu geri kalanı da yağdan tamamlaması mantıklı. Yüksek karbonhidrat yaramayabilir her vücuda. Neden sürekli yüksek karb. öneriyorsunuz ? :)

tesekkur ederim :) ekmek normalde tam bugday tuketirdim komplex karbonhidrst icin ve karb arttirmak icin bugun olmadigi icin kepek ekmegi yedim karb icin aslinda o da.
Yag yuksek cikiyo cunku kuruyemis yiyorum bikac gundur kaliteli yag alalim derken abartiyorum yagi :D dediginizi deniycem ileriki gunlerde mutlaka yagi dusurup karbi 400e cekicem tavsiyeleri her zaman dikkate alip denemisimdir yine deniycem sagolun :)

yanlış anlamayın gerçekten ama bir sorum olacak. Karbonhidrat alımı egemenin yaklaşık kg*4 kadar. Bence yeterli bir seviye bu geri kalanı da yağdan tamamlaması mantıklı. Yüksek karbonhidrat yaramayabilir her vücuda. Neden sürekli yüksek karb. öneriyorsunuz ? :)
egemenin amacı sürekli iri görünmek en azından takip ettiğim kadarıyla bunu hatırlıyorum. ve fitnessten ziyade bb tarzı ağır spor yaptığı için yüksek karbonhidrat alımını destekliyorum egemende. ki zaten yağlanmaktan korksaydı şuanda define döneminde görüyorduk kendisini. o yüzden kilo alması için yağdan ziyade karbonhidratı yükseltirse ve bunların çoğu kompleks karb olursa sağlıklı kilo alması muhtemel. şahsen benim düşüncem öyle 100 gr yağa çıkılmaması.

1.öğün:
4 cırpılmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
350gr makarna pişmiş

50 gr ev yapımı yogurt
peynir 100gr

kahvaltı sonrası takviye:
supradyn allday multivitamin

2.öğün:
15 fındık

3.öğün:
2 dilim kepekli ekmek
ton balığı 100gr

4.öğün:
300gr makarna pişmiş
50gr yoğurt

5.öğün:
200gr makarna pişmiş
50gr yoğurt

6.öğün:
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (bugün kendim yaptım evde kabuklar tuzluymuş kutudan direk boşalttım bakmadım bile :D )

7.öğün:
200gr dana bonfile
***sucuklu yumurta
4 dilim tam buğday ekmeği
domates

birazdan:
Kreatin monohidrat 5gr

Yatarken:
magnezinc 1 tb

Fatsecret programına göre makrolar:
yağ:118.58
karb:369.09
protein:206.36
kalori:
3359

sucuklu yumurtayı saymazsak fena bi gün olmadı off gündü bugün dışarı cıkmadım zaten yağmurluydu protein 2-3 öğünde var doğru düzgün ama yeterli oldu.yağı düşürüp karb 400 deniycem bu hafta tavsiye üzerine bi kaç gün denerim aslında yağı 60 ta tutuyorum geri kalan kuruyemişten falan geliyodu ama bakalım ayarlıycam bi şekilde yarın göğüs günü bugün zor tuttum antrenman yapmamak için kendimi artık yarın acısını cıkarırım antrenmanda iyi akşamlar herkese :)

kuruyemişleri sağlıklı yağ diye abartmamak gerek. zeytin yağı göremedim ben? her hangi bir sebebi var mı? ayrıca bonfileyi antrenmandan sonra tüketirsen daha çok verim alacağını düşünüyorum. şöyle bir program senin için uygun olabilir aslında:
pişmemiş 70 gr basmati veya baldo pirinç
yaklaşık 4 orta boy patates
200 gr yağsız kıyma veya bonfile

kuruyemişleri sağlıklı yağ diye abartmamak gerek. zeytin yağı göremedim ben? her hangi bir sebebi var mı? ayrıca bonfileyi antrenmandan sonra tüketirsen daha çok verim alacağını düşünüyorum. şöyle bir program senin için uygun olabilir aslında:
pişmemiş 70 gr basmati veya baldo pirinç
yaklaşık 4 orta boy patates
200 gr yağsız kıyma veya bonfile

Zeytinyagini makarna uzerine doktum yazmadim onu bonfile bu aralar evde yanliz olucam pisirebilirim yoksa laf oluyo antrenman sonralari deniycem tesekkur ederim.kepekli pilav lik bulgur pisirdim yarin icin hasladim daha dogrusu basmati hangisi oluyo bildigimiz beyaz dimi ? peki kepekli bulgurmu yoksa pirincmi iyi olur

Zeytinyagini makarna uzerine doktum yazmadim onu bonfile bu aralar evde yanliz olucam pisirebilirim yoksa laf oluyo antrenman sonralari deniycem tesekkur ederim.kepekli pilav lik bulgur pisirdim yarin icin hasladim daha dogrusu basmati hangisi oluyo bildigimiz beyaz dimi ? peki kepekli bulgurmu yoksa pirincmi iyi olur
bu basmati beyaz pirinç tarzında ama glisemix indexi düşük pirinç çeşidi. ve besleyici özellikleri çok. bana kalırsa pirinç, kepekli bulguru ben öğlen tüketmeyi planlıyorum

bu basmati beyaz pirinç tarzında ama glisemix indexi düşük pirinç çeşidi. ve besleyici özellikleri çok. bana kalırsa pirinç, kepekli bulguru ben öğlen tüketmeyi planlıyorum
Tesekkur ederim önerileriniz icin yarin alisveris yaparken basmati pirincte bakicam

Sınav maratonu ne oldu egemen ona da çalış bro kafanı bunlara yoruyosun sen boyle giderse kazanaman haberin olsun
sınava daha cok var eyvallah düşündüğün için yakında başlar dershane ders calısmaya ozaman başlarım ders calısırken düşünürüm sadece dersi spor benim için çok önemli üni bi şekilde olucak yani ya olucak ya olucak kafam bişeyler var ölmezsek gideriz mutlaka allah ömür verirse:)

Back
Yukarı