egemennn
Üye
Kolay gelsin simdiden annem agirliklari koltuk arkalarina koydu galiba cikarmasi antrenman yapmasindan zor olucakBenimde bugün omuz var![]()

Kolay gelsin simdiden annem agirliklari koltuk arkalarina koydu galiba cikarmasi antrenman yapmasindan zor olucakBenimde bugün omuz var![]()
Bir zamanlar excel ile yazip ciziyordumArkadaslar beslenme ve antrenmani soyle duzgin bi sablon seklinde yazabilcegim bi program varmi sonra burada paylasabilcegim bilen varsa benimle paylasirsa sevinirim Teşekkürler herkese iyi bayramlar...
Cok tesekkurler excel ile direk o sayfa paylasiliyormu dosya olarakmi ekliyoruz onu bilmiyorumda eger oyleyse boyle karisikliktansa excelden yapmak isterim sağolunBir zamanlar excel ile yazip ciziyordum![]()
Cok Sağol gurbuz birden atağa gectiler kanatlar anlamadim olsun ben sevdim umarim duzelicek heryerEgemen kanatlar çok iyi gerçekten tüm vücudun önünde gidiyor.
Göğüs çok yetersiz gibi geldi yanlış miyim ? Yoksa atletten mi öyleAntrenman=Omuz
Standing lateral side raise 4x12(12 12 12 drop set son set)
Wide grip upright row 4x12 (12 12 12 drop set son set)
Dumb shoulder press 12 10 10 8
Rear delt raise 4x12
Drop setler sıkıntılı oldu evde oldugum icin agirligi cikarana kadat is isten gecti ama neyse fena degildi shoulder presste kardesim yardim ettiiki fotograf atiyorum insallah cutting doneminde yaglar gidicek iyi geceler
Antrenman oncesi
1 olcek hardline noxx5
Kreatin monohidrat 5gr
Antrenman sonrasi:
1 olcem optimum whey protein tozun
![]()
![]()
Göğüs çok yetersiz gibi geldi yanlış miyim ? Yoksa atletten mi öyle![]()
Evet düzeldi![]()
Bilmiyorum bence orantili diger bolgelerle atleti asagiya indirip sıkmadim oyuzden de olabilir
Birde kanatlari sıkınca oyle oluyo yani bilmiyorum eksik olabilir haklisin insallah duzelicek zamanlaEvet düzeldi)
Herşeye zaman lazım bakicaz hergün dünden daha fazla çalışıp bakicezBirde kanatlari sıkınca oyle oluyo yani bilmiyorum eksik olabilir haklisin insallah duzelicek zamanla![]()
Ahaha abi sorma kizdi da affettirdim sonra toplayinca ortalığıBayramda antremanmı olurmuş misafir gelicek diye valide terlikle bi kovalasın senide gör senbak bakalım o şişirdiğin kanatlardan eser kalıyomu
![]()
Benim bugun basıma gelen olayAhaha abi sorma kizdi da affettirdim sonra toplayinca ortalığı![]()
![]()
Ben yeni bir toz alacam yerli galiba uygun fiyatı da met gıda nitrofull falan degil hardline gibi belgeleri mevcut.23.00 5gr kreatin monohidrat
yatarken magnezinc
supplement ve beslenme için güzel para topladım bu bayram iyi oldu cok işimi görücek gerçekten ama doğru supplemente yatırım yapmak lazımbeslenmede zaten sıkıntı yok
herkese iyi akşamlar..
Fiyat nekadar belgeleri varsa sorun yoktur ozamanBen yeni bir toz alacam yerli galiba uygun fiyatı da met gıda nitrofull falan degil hardline gibi belgeleri mevcut.![]()