Bende memnun oldumAynen oyle vallabenimde egemen nicktende belli olucagi gibi memnun oldum
squat icin rack ne durumda aklimdaydi soriyim dedim.

Bende memnun oldumAynen oyle vallabenimde egemen nicktende belli olucagi gibi memnun oldum
squat icin rack ne durumda aklimdaydi soriyim dedim.
tartılmıyorum korkuyorum çok çıkıp moralim bozulucak diye çünkü bulka devam etmek istiyorum bakarsam motivasyın bozulucak diye korkuyorum aynaya göre tahminen en fazla 81 olmusumdur sabah bakarım bi mutlakaBu arada güncel kilo ne kadarçünkü hacim olarak baya iyisin benden
![]()
Bence kilo aldıgını görmek daha iyi, bel çok kalınlaşmadıkça. Yani daha çok motive olursun kilo aldıgını górüp, belin kalınlaşmadıgını görüncetartılmıyorum korkuyorum çok çıkıp moralim bozulucak diye çünkü bulka devam etmek istiyorum bakarsam motivasyın bozulucak diye korkuyorum aynaya göre tahminen en fazla 81 olmusumdur sabah bakarım bi mutlakaestafurullah yapıyoruz bişeyler
![]()
aa bilmiyordum iyiymiş tebrikler gerçektenBence kilo aldıgını görmek daha iyi, bel çok kalınlaşmadıkça. Yani daha çok motive olursun kilo aldıgını górüp, belin kalınlaşmadıgını görünceBu arada çoğu şeyimiz aynı ben de 110 dan 70'e düştüm sonra 82 ye çıktım, şu an 76-77
![]()
aa bilmiyordum iyiymiş tebrikler gerçektenbenden daha cok vermişsin hem
bakalım yarın sabah bi bakıcam belde sıkıntı yok şuan
toparlar inşallah bol bol su elbet bi gün toparlarYalnız sıkıntı su ki sen 6 ayda dengelı ve sporla verdin, ben öyle degilben 2 ayda 20 kilo verdim sporsuz, saçma sapan diyetlerle, ama imkanım da yok du sonra bilinçlendik devam ediyoruz bi şekilde
ama işte karın sarktı birden verince ve toparlamıyor da
![]()
İnşallahtoparlar inşallah bol bol su elbet bi gün toparlar![]()
olabilir aslında biraz risk almak olucak ama haftada fazla antrenmanİnşallahbu arada ben bayramdan sonraki hafta 4 split - 1 fullbody şekline geçeceğim geçmek istersen beraber devam ederiz hem takıldıgımız yerde çözeriz, hem de motivasyon artar. Zaten ikimizde bulka oynuyoruz şu an
![]()
sen en iyisi benim geçen önerdigime başla düzenli olarak. Duruma göre ayarlarsınolabilir aslında biraz risk almak olucak ama haftada fazla antrenmanben niye hep kararsız kalıyorum ya
![]()
yok yahu olur mu ne kirletmesi bilgi alışverişi yapıyoz kirletsende kirleten sen ol yeterki canın sağolsun iyi geceler herkese yarın evde bacak omuz calısıcam bacak squatta nasıl alcam bilmiyorum sandalyelerin tepesine koyup falanmı alıcam bakıcam bişeylerBu arada kirlettim kusura bakma![]()
Weighted Duck Jump yaz google hem fazla agırlık almazsın, hem de zorlu bi idman yaparsınyok yahu olur mu ne kirletmesi bilgi alışverişi yapıyoz kirletsende kirleten sen ol yeterki canın sağolsun iyi geceler herkese yarın evde bacak omuz calısıcam bacak squatta nasıl alcam bilmiyorum sandalyelerin tepesine koyup falanmı alıcam bakıcam bişeyler![]()
Bunu sthammer abi paylasmisti dimitri klokov yapiyoduWeighted Duck Jump yaz google hem fazla agırlık almazsın, hem de zorlu bi idman yaparsın![]()
Evet ben de ondan görmüştüm, dün ben de yapacaktım ama dizler sagolsunBunu sthammer abi paylasmisti dimitri klokov yapiyodumalesef evde yer yok ama agirliksiz denerim agirlik olmadan bile etkili olabilcek bi hareket
![]()
Boy kaçtı senin ?Selam arkadaslar tartildim 81.4 cok iyi ne fazla almisim ne az tam ideal sekilde almisim diye dusunuyorum beslenmeyi ve antrenmani daha sonra paylasicam iyi gunler![]()
173Boy kaçtı senin ?
Ideal kilonun baya ustundesin ama suan