Cok tesekkur ederim zor oluyo biraz ogrenciyken ozellikle sinav varken ama yapicak bisey yok malesef sevdim bu sporu hemde cokDostum seni tebrik ediyorum azminden dolayı hem sinava hazirlanip hem spora bu kadar önem vermek her babayigidin harci degil. Takipteyim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlis bisey soylemek istemem ama cikar yani sen zaten yeterince yag yakmissin bence biraz hacim icin calis simdi.sana akil veriyom ama bu konuda benimde kafam karisik napsam acaba yag yakimimi hacimmi diyeegemen ben şimdi meme uclarım yağlıya kas cıkmazmı sence ? illa bu yağ kaybolcak dimi
Sorma ya nasil inanmislar cok ilginc ve komik gercektenYa yazıcam hep unutuyorum. Şu deprem işine çok güldüm gerçekten teyzemde anlattı geçen millet dışarıda kalıyormuş burdada bazı yerlerdebiraz mantık ya 21. yüzyılda yaşıyoruz hala insanların yaptıklarına bak
beslenmede iyiymiş..fotoğraflarda..
teşekkür ederim akşam baya bişeyler okudum ve bi metin çevirdim çevirmeye çalıştım daha doğrusu konu olarak açtım.Efsanelerin Tüm-Vücut Antrenmanları (ilk çevirim) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu ilgisini çeken olursa diye burayada yazmak istedim iyi günlert-nation,flex magazine
Cok sagol abi ben kutuda oyle yaziyo diye oyle yapiyordum dedigin gibi yapmak en iyisiEgemen antreman öncesi proteintozu alman bence gereksiz,zaten tksinmeyede başlamışsın,tek ölçek antreman sonrası,birde sabah kalkınca bir ölçek suyla karıştırıp,sabahki yarım ölçek bile olur.sonuçta bu tozlar bedava değil,faydalanabileceğin en uygun zamanlarda alman hem keseni hemde vücudunu korucaktır.
haklısın abi.Peki 1 ölçek yeterli mi antrenman sonrası,çünkü 2 ölçeğinde 35gr protein var falan 1 ölçekte 17.5gr sanırım.Şöyle nasıl olur antrenman günlerinde sabah yarım olcek çünkü zaten kahvaltıda proteini alıyorum.antrenman sonrasıda 2 ölçek.Dinlenme günlerinde sabah 1 ölçek veya öğlen gibi ? (bu arada ölçüleri alamadım daha günü gelsin ölçtürücem hocaya ama belde biraz yağlanma oldu sanırımBoşver kutuda yazanları,kutunun üstünde hep kutunun bir an önce boşalması için şeyler yazar.
Hangi protein tozuki bu? Genelde whey tozlarda bir ölçekte 20 gr ın altında protein miktarı olmaz.sen sonuçta nekadar alırsan al önemli olan senin bunun ne kadarını kullanabileceğidir.kaldıki gördüğüm kadarıyla antreman önce ve sonrası beslenmen gayet iyi,17,5 gr bile yeterli gerisi israf.