Bari ust gogsune koymayacaksin ki? On omuzlarini biraz one cikartip iki on omzunun arasina yerlestireceksin. Bar kaymasi soz konusu degil. Yalnizca biraz aciyor. Biraz denemeyle alisilabilir sanirim.
Oraya koydum aslında da, yazıya dökmekte güçlük çektim.Yoksa biliyorum nasıl yapılması gerektiğini. Dediğin gibi barın kayması çok zor ama verdiği acıya katlanamıyorsun işte, problem orada.
Merhaba dungeon. Çalışma şekliniz nasıl? Klasik 8-12 tekrar aralığında çalıştıktan sonra 1-2 dk. dinlenme ve sonra diğer sete geçme şeklinde mi yoksa farklı bir tekniğiniz var mı?
jelibon zararlı diye duymuştum ama![]()
bende öyle bi ihtiyaç var diye biliyodum yokmuymuş![]()
Basit şekerle ilgili olan kısmı ben de kaçırdım.Tatmin edici bir araştırma mı var ? Merakta bıraktın bizi![]()
Bence lunge set sayisini arttirmalisin. Cunku squat'ta hep ayni agirliklarla devam ediyorsun dizlerin yuzunden. Hic artmiyor. Ya vazgec ya da set sayisini azaltip sumo leg press & lunge yuklen.
Lunge plakalarla iyi oluyor bu arada. Daha rahat ediyorum ben. Hafif gelmeyecekse 20-20 kg plakalari alip dene istersen. Bana iyi gelmisti.
Lunge'ın da bir farkı yok aslında, o da dizlerimi en az Squat kadar zorluyor. Dumbbell ile yapıyorum şu an lunge'ı, plaka ile yapmak çok daha iyi olabilir dediğin gibi. Deniyeceğim...
Şu Front Squat'ı bir şekilde yapmam gerekiyor ayrıca, taktım kafaya. Olmadı bir kaç bacak antrenmanını gözden çıkartıp, FS'ye odaklanacağım.