Ya hareket tabii ki faydalıdır. Ama yaptıktan sonra omuz ve ön kola vurmuş gibi hissediyorum yapasim gelmiyorvalla benim gibi dar vücut yapın varsa evet gerekli, muazzam bi genişleme sağlıyor özellikle incline fly
Yanlış yapıyosundur. Ağacı kucaklar gibi yapacaksın ayrıca beyin-kas ilişkiside ayrı bir konudur. Ama gerekli mi ? Pek değil.Ya hareket tabii ki faydalıdır. Ama yaptıktan sonra omuz ve ön kola vurmuş gibi hissediyorum yapasim gelmiyor
oralarda çalışıyor tabi, ama göğüsün dış kısımlarında hiç bir acı hissetmiyormusun?Ya hareket tabii ki faydalıdır. Ama yaptıktan sonra omuz ve ön kola vurmuş gibi hissediyorum yapasim gelmiyor
Hissediyorum fakat omuzlarım ağryor ve motivem bozuluyororalarda çalışıyor tabi, ama göğüsün dış kısımlarında hiç bir acı hissetmiyormusun?
çalışmadan önce omuzlarınızı iyi ısıtmıyor olabilirsiniz, bunun etkisi büyük.Ya bana verimli olabilecek dumbell ile göğüs programı yazabilir misiniz ?[DOUBLEPOST=1410213764][/DOUBLEPOST]
Hissediyorum fakat omuzlarım ağryor ve motivem bozuluyor
Ağırlığı düşür daha nizami yapmaya odaklanYa bana verimli olabilecek dumbell ile göğüs programı yazabilir misiniz ?[DOUBLEPOST=1410213764][/DOUBLEPOST]
Hissediyorum fakat omuzlarım ağryor ve motivem bozuluyor