2 gundur yazmiyodum yine 2 gunun antrenmani birikmis

.Cuma SIRT-BICEPS Cumartesi-Gögus-omuz-mide girdim bugunde bacak antrenmani var.
15-gundur onkoldadki agrilarm nedeniyle girmedigim sirtta biraz guc kaybi olmus ama öyle pek goze carpan birsey degil cok az.Fakat sirt girince önkollarin halen tamamiylen duzelmedigini anladim o cekme hala hafifde olsa hissediliyor zaten 1 kac hafta daha yuksek tekrar takilacagim heavy duty sistemi cok agir gleir hatta buyuk ihtimal tekrar basa sarar tam iyilesmeden.Giant setler filan denedim bu antrenmanda yine herzamanki gibi zirvede tum sirt kaslarini kasip negatifide sallamadan hareketin baslangicinda strech ardindan iyi form ile cekis..
Cumanin antrenmani:
5 dk isinma strech hareketleri
Lat pulldown 2 isinma-3 working set-110 kg 13-12-10
Ardindan 10 barfix uzun zmandir cekmiyordum bayagi zorlandim son 2 tekrarda normalde en ölu sirtim bile bi 15- 20 cikarirdi vucut agirligiyla yapilan hareketleri hicbir zaman atlamayin derim...
Dumbell row 34 kiloluk dumbell ile her tarafa 2 ser setten tekrar saymadan
Lat pulldown karna duz cekis 3 set 65 kilo-50 kilo-40 kilo-30 kilo dev set 2. set yine ayni
Lat pulldown ustten karna capraz cekis:3 set yine son 2 set dev set seklinde 50 kg sabit dev sette 50 40 30
Tbar row:3 set son 2 set dev set seklinde 80-70-60-50
Machine back pullover:3 set tekrar saymadim
ardindan biraz strech sogutma hareketleri sonra biceps girdim:
Preacher one arm dumbell curl:3 er set 14-12 kg ile
Incline dumbell curl 14 kg larla 3 set tekrar saymadan gerekli pumpi alincaya dek
Hammer curl 1 set 10 kg larla
Incline barbell curl bol contraction ile 20 kg tekrar saymadan 3 set
Concentration curl 2 set 10 kg ile ardindan yine strech ve antrenmani bitirdim.
Cumartesinin antrenmani:
5-10 dk isinma strech hareketleri
Butterfly bundan sonra peck deck machine fly yerine butterfly yapacagim ic ve orta gogse daha iyi vurdugu söyleniyorh er yerde
Butterfly 20 kg 1 isinma seti
35 kg-3 set tekrar saymadan muhtemelen 10-12 arasi bol contraction-negatif
Reverse grip bench press(suana kadar ust gogusu en iyi hissettigim hareket) 3 set 55 kg ile tekrar saymadim.8-12 arasi
Incline dumbell flyes-tepede 180 derece cevirerek 22 kg larla tekrar saymadan 2 set
Kendi agirligim ile dips 17 tekrar
Incline dumbell press 1 set 20 kg larla yuksek tekrar
Decline dumbell press 1 set 18 kg larla bol contraction-negatif 15 tekrar
ardindan strech ve omuz girdim:
Lateral dumbell raise:6-8-10 kg tekrar saymadan 3 set
Barbell upright row 1 set bilekleri iyi hissetmedigimden birakdim hareketi yarida
Dumbell shrug 30 kg larla tekrar saymadan yuksek tekrar bol contraction( zirvede kasarak)
Deltlerin yanindaki kas grubu icin dumbellarla one fly hareketi bulamadim

3 set makinede 25 KG
Dumbell press 1 set 16 kglarla yuksek tekrar-super set dumbell shrugs
Avuc icleri birbirine bakacak sekilde dumbell press 2 set
ardindan yine strech sogutma egzersizleri sonra mideye gecdim.
Alt sirt icin egilip kalkma hareketi bir makinede:2 set tekrar saymadan zirvede kasilmayi tam hissederek
Cruch machine 40 kg-35 kg yuksek tekrar 3 set
Alt mide icin barfix demirinde isinarak ayaklari kaldirma
Adonisler icin twist sopa cevirme-Yanlara cruch-super set dumbellarla yana egilerek kalkma
ardindan antrenmani sonlandirdim.
Bugun bacak antrenmani var yine olabildigince kendimi vermeye calisacagim biraz yorgunum fakat antrenman srasinda herseyi unutuyorum kendimi antrenmana veriyorum tek SIKINTI kafeini kesmem bazen cok mayisik oluyorum kendime gelmek icin hcbirsey fayda etmiyor

.