Bugun gögus-triceps sonrada 3 set makinede lateral raise girdim.Guc olarak fazla guclu degildim dogal olarak oglen saati oldugu icin ama gercekden yogun agir bir antrenman oldu genel olarak bir SIKINTI yasamadim.
Ilk olarak 5 dk 2kg lik dumbellarla fullbody calisdim sonra gogus icin strech hareketleri barfix demirinde 30 40 sn asili kaldikdan sonra antrenmana gecdim.
Bench Press:20kg bos bar-60kg isinma seti 10 tekrar-90kg.4(6 cikarmaya yatmisdim ama neyse

80kg 9 tekrar drop 60 kg saymadim buyuk ihtimal 6 7 tekrar felandi.
Incline dumbell bench press:31 kg larla 2 set tekrar saymadim ilk set 11 12 tekrar 2.si 8-10 arasi olmasi muhtemel ardindan incline flyes 22 kg larla 12-15 tekrar civari sanirim
Cable flyes:her bir tarafda 10 ar kilo yuksek tekrar-12.5 kg-8-10-11kg-10-12 toplamda 3 set
Peck deck:1set 42.5 kg tekrar saymadim
Butterfly:8 tekrar 30 kg bol negatif ve zirvede kasarak
2set.max dips 1.si 20 kusur 2.si 12-15 civari olsa gerek.
ardindan strech 5 dk sogutma hareketleri ve masaj
Triceps one arm push down:5 kg la her iki tarafada isinma seti-12.5kg-11kg-11 kg-11-10-7-5kg(drop ile yuksek tekrar son set tekrar saymadim ama tek tarafli calisdigim icin saymam gerek ...
Close grip bench press 40 kg yuksek tekrar negatifli-42.5 kg yuksek tekrar ardindan drop 40 kg 7 tekrar daha
Avuc ici bana bakacak sekilde triceps push down 20kg-17.5 kg son set 17.5-15-10 yuksek tekrar) tekrar saymadim..
Dumbell triceps extension 2 ser set 12 kg larla 8-12 tekrar arasi olmasi muhtemel.
Ardindan biraz strech sogutma hareketleri
Machine lateral raise denedim omuzu cumartesi pas gecdigimden deltleri aksatmiyalim dedim bu hareketi cok tuttum dumbellden 10 kat daha iyi vuruyor yani hareketi okadar iyi hissettimki deltlerde youtubeye how to machine lateral raises diye video cekip atasim geldi

).
4 set sanirim her iki tarafada once 5 er kilo yuksek tekrar bol kasarak ve negatif ile 3 set ardindan 7.5 kgla biraz daha low repetition yine negatif ve zirvede kasarak ardindan antrenmani sonlandirdim.
Antrenmandan sonra yaklasik 1.5 aydir kullanmadigim whey proteini aldim 2 kg cikolata aromali star nutrition multivitamin olarakda optimen aldim.
Antrenman sonrasi ilk ogunum 100 gr pirinc, 1 yemek kasigi bal, bir konserve ton baligi,1avakado-ustune zeytinyagi pul biber ve kekik gezdirip yedim.Yine optimen aldim 1 tablet suan yorgun hissediyorum erken yaticam bugun yarin yine okullar basliyor kilolar ve antrenman ici enerji yine dusecek

..