Barnabas Collins
Üye
yaş 19 boy 1,80 kilo 117 yağ oranı %38.
Sabah kahvaltı 8'de
1 su bardağı süt veya açık şekersiz çay.(Ben süt içiyorum)
2 kibrit kutusu kadar peynir. (Yağlı yağsız yazmamış ben yarım yağlı yiyorum yağsız bulamadım.)
3 ince dilim ekmek kepekli çaydar vb.
1 tane haşlanmış yumurta
Mevsim Yeşillikleri yağsız İStediğin kadar (Ben kahvaltıda tabağın kenarına marul ve maydonoz doğruyorum iyi gidiyor.)
Ara 10:00
2 porsiyon meyve(Ben yarım elma yiyorum 2 çok fazla geliyor)
Öğle 12-13
2 köfte büyüklüğünde et tavuk balık vb.
5 kaşık 1 porsiyon sebze yemeği (Haşlanmış ben fasulye yada patlıcan haşlıyorum)
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim tam buğday ekmek
yağsız salata sınırsız.
ara 15:00
2 porsiyon meyve (yarım elma)
6 tane petibör bisküvi (Sade demiş ama ben Ülkerin petibörünü aldım sade olan o sanırım)
akşam 18-19
1 köfte büyüklüğünde et
1 porsiyon sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek (tam buğday ,kepekli)
yağsız salata (Sınırsız)
ara 21:00 1 porsiyon meyve (yarım elma)
1 su bardağı süt şekersiz veya yoğurt (Ben burda yeşil çay içmeyi planlıyoum ama emin değilim)
Arkadaşlar Diyet listesi böyle tabi neler yememem gerektiği vb yazıyor çok uzun onları yazamıyacağım ama isterseniz yazarım. Diyet toplamda 2200 Kcal benim vücudumun istediği 2439 Kcal çıktı vücut analizinde kaloriyi çok az azaltmışız gibi geldi ama yine blmiyorum sizin düşünceleriniz nedir yorumda belirtirseniz sevinirim. Diyet yapmak isteyen arkadaşlar bir göz gezdirip ona göre kendilerini ayarlayabilirler. Tahmini bununla ayda 1 kilogram veririm
Not:Unutuyordum hergün düzenli sabah yada akşam ama öğlen değil 1 saat yürüyüş yapmamı istedi yemekten öncemi dedi yoksa sonramı kaçırdım orayı.
ve hergün 2 2.5 lt su içmemi istedi.
Siz Ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarda Belirtiniz. Şimdiden Teşekkürler
Sabah kahvaltı 8'de
1 su bardağı süt veya açık şekersiz çay.(Ben süt içiyorum)
2 kibrit kutusu kadar peynir. (Yağlı yağsız yazmamış ben yarım yağlı yiyorum yağsız bulamadım.)
3 ince dilim ekmek kepekli çaydar vb.
1 tane haşlanmış yumurta
Mevsim Yeşillikleri yağsız İStediğin kadar (Ben kahvaltıda tabağın kenarına marul ve maydonoz doğruyorum iyi gidiyor.)
Ara 10:00
2 porsiyon meyve(Ben yarım elma yiyorum 2 çok fazla geliyor)
Öğle 12-13
2 köfte büyüklüğünde et tavuk balık vb.
5 kaşık 1 porsiyon sebze yemeği (Haşlanmış ben fasulye yada patlıcan haşlıyorum)
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim tam buğday ekmek
yağsız salata sınırsız.
ara 15:00
2 porsiyon meyve (yarım elma)
6 tane petibör bisküvi (Sade demiş ama ben Ülkerin petibörünü aldım sade olan o sanırım)
akşam 18-19
1 köfte büyüklüğünde et
1 porsiyon sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek (tam buğday ,kepekli)
yağsız salata (Sınırsız)
ara 21:00 1 porsiyon meyve (yarım elma)
1 su bardağı süt şekersiz veya yoğurt (Ben burda yeşil çay içmeyi planlıyoum ama emin değilim)
Arkadaşlar Diyet listesi böyle tabi neler yememem gerektiği vb yazıyor çok uzun onları yazamıyacağım ama isterseniz yazarım. Diyet toplamda 2200 Kcal benim vücudumun istediği 2439 Kcal çıktı vücut analizinde kaloriyi çok az azaltmışız gibi geldi ama yine blmiyorum sizin düşünceleriniz nedir yorumda belirtirseniz sevinirim. Diyet yapmak isteyen arkadaşlar bir göz gezdirip ona göre kendilerini ayarlayabilirler. Tahmini bununla ayda 1 kilogram veririm

Not:Unutuyordum hergün düzenli sabah yada akşam ama öğlen değil 1 saat yürüyüş yapmamı istedi yemekten öncemi dedi yoksa sonramı kaçırdım orayı.
ve hergün 2 2.5 lt su içmemi istedi.
Siz Ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarda Belirtiniz. Şimdiden Teşekkürler