Dips Çekemiyorum Alternatif Arıyorum

V.Aydın

Üye
merhabalar göğüs programımda dips var fakat kilomdan ve bileğimdeki sakatlıktan dolayı kendimi kaldıramıyorum yerine decline bench press yapsam olur mu veya önerebileceğiniz başka hareket var mı?

programım şöyle
bench press
dumbel flyes
dips
incline bench press
dumbel pullover

az ağırlıklı yüksek setli bench yada şınav

dıps cekerken ayagından tutmasını ıste hocandan bana oyle yaptırıyor cekemıyorsan cekmeye cabala zamanla olur

Dips triceps hareketi değil miydi?

sizin söylediginiz sandalyede veya sehpada yapılan herhalde diger dips bir çok bölgeye vuruyor en önemlileri arka kol ve alt gögüs oluyor

çok teşekkür ederim BeachBoy decline dumbel pres yapayım ben onu o zaman
gerçi bugün arkadaşalrın gazıyla bir tane çektim ama devamı gelmicek :)

Son düzenleme:
dipsi antrenman basındamı yapmayı deniyorsunzu yoksa sonundamı acaba? eğer sonunda deniyorsanız yapamamanız gayet doğal.size onerim antrenman baslarında 2-3 tekrar la başlayın zamanla artırırsınız.

dipsi taklit etmekte işe yarayabilir. soyle ornek verebişlirim. decline sehpaya yatın iki dumbell alın. ve bunları aynı dips atar gibi yanlamasına tutun. yani dips barları tutmanız gibi dumbellarıda yanlamasına tutmalısınız sanki fly atacakmış gibi. ama bu noktada fly yerine o şekli bozmada yukarıya pressleyin. temelde dips gibi olmasada bu şekilde bir muddet çalıştıktan sonra dipse cok rahat gecersiniz. dips cekemeyenlere onerdiğim bi yontem. hepside bir muddet sonra dips cekmeye başladılar :D iyi çalışmalar ...

evet negatif sistem yada çalma sıstemı ile çalşmanda fayda var birinden yardım ıste kalkarken inerden yavaş ve kendın ın yardımsız bu senın negatif gucunu artırır.
post_new.gif
Dün, 22:10 #11 cadocx

Back
Yukarı