Definisyon ve Sahne amaçlı antreman programı

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi definisyon için nasıl bir splint veya fullbody program izlenmeli.

Fullbody taraftarlarıda çok, splint de.
Ama ben splint yapmayı düşünüyorum uzun zamandır fullbody ilerliyorum ancak tahmin ettiğim.kadar hızlı gelişemiyorum. Splint onerilerizi veya tavsiyelerinizi bekliyorum.
Boy: 1.80, Kilo: 72, Yaş: 17 . Spor geçmişim daha önce 1 yıl muay Thai yaptım ardından ara vermeden vücut geliştirmeye başladım herhangi bir salona gitmiyorum kendi evimde dambıl ve halterim var. Bu sporda ilk 6 ayı geçirdim. İlk 3 ay çok iyi bir gelişme sergiledim ancak sonraki 3 ay bu gelişim yavaşladı.

Kardeşim split öneririm full body gelişimin en yavaş olduğu çalışma şeklidir, fullbody de yaptığın antrenmanı splitte de yapacaksın şu hareketi 5 set 12 tekrar gireyim diye birşey yok definasyon döneminde bulkta olduğu gibi definasyonda da ağır gireceksin ki kas kaybını en aza çekebilesin. Proteini 2 katı kadar almanı öneririm. Kalori ihtiyacının ilk önce 400 aşağısında bir diyet programı oluştur sonra da her hafta 70-75 kalori düşerek ilerle programdan.

Kardeşim split öneririm full body gelişimin en yavaş olduğu çalışma şeklidir, fullbody de yaptığın antrenmanı splitte de yapacaksın şu hareketi 5 set 12 tekrar gireyim diye birşey yok definasyon döneminde bulkta olduğu gibi definasyonda da ağır gireceksin ki kas kaybını en aza çekebilesin. Proteini 2 katı kadar almanı öneririm. Kalori ihtiyacının ilk önce 400 aşağısında bir diyet programı oluştur sonra da her hafta 70-75 kalori düşerek ilerle programdan.

Sağolun hocam peki haftada kardio hariç 3 gün uygulanabilecek bir splint biliyor musunuz?[DOUBLEPOST=1504964894][/DOUBLEPOST]

Sağolun hocam peki onerebileceginiz splint program var mıdır? Haftada 3 gün çalışabiliyorum.

Son düzenleme:
Haftada 3 gün çalışıyorsan split büyük bir dezavantaj ama ille de split dersen mesela:
P.tesi: Göğüs+Biceps
Çarşamba: Sırt+Triceps
Cuma: Omuz+Bacak

Back
Yukarı