Define karın kasları için,

Arkadaşlar yaz sezonun başlamasıyla beraber herkes plajlara koşuyor tatillere gidiyor ama bazılarımız hala salonlarında ağırlıklarla boğuşuyor. Ben şuan göbeğimde fazla olmayan bi yağ tabakası taşıyorum ve off sezona kadar definasyon çalışıyorum. Daha define karın kasları için ne tür supplementler önerirsiniz ?

Antremandan 20 dk. önce lcarnitine 1500 mg kullanıyorum. antreman sonrası nitrotech whey ve yatmadan öncede kazein kullanıyorum. yağ yakımı ve definasyonu artırmak için ne önerirsiniz ? yaşım 17.

ben de şu tatil ve plaj sezonu olayına bitiyorum. Ne kadar saçma sapan gösteriş meraklısı bir dünyada yaşıoruz yazık ya... hayatımda asla plaj için bu tür gereksiz çalışmala yapmadım çok şükür ki... :D

ben de şu tatil ve plaj sezonu olayına bitiyorum. Ne kadar saçma sapan gösteriş meraklısı bir dünyada yaşıoruz yazık ya... hayatımda asla plaj için bu tür gereksiz çalışmala yapmadım çok şükür ki... :D

aynen öyle kardeşim bende hiç sevmiyorum ama kış sezonuna define bir şekilde girip bulk olmaya çalışıcam.

Diyet konusunda sıkı bir denetlemem var antremanımda iyi sadece bana destek verebilecek ürünleri öğrenmek istemiştim.

Bu arada yaş konusunu düzeltmeye çalışıyorum customize profileda 17 burada 42 gösteriyor elimde olan birşey değil oraya düzgün bir şekilde 17 yazdım işte yanlış anlaşılma olmasın diye.

Define bir mide görüntüsü için define bir vücut gerekir. Vücut bir bütündür abdominalleri çıkartıyım gerisi kalsın diye bir durum mümkün olmaz.

Sıkı diet ve sıkı kardio ile vücut yağ oranını düşürmen gerekir. Yağ oranını düşürdükten sonra (isteğe bağlı olarak) abdominal hacim hareketleriyle daha estetik bir görüntü elde edebilirsin.

Back
Yukarı