berkay7743
Özel Üye
inşallah kankaBen inanıyorum ki,gün gelecek birinci sen olacaksın kardeşim.Başarılar...

inşallah kankaBen inanıyorum ki,gün gelecek birinci sen olacaksın kardeşim.Başarılar...
başladım 1.5 kg kuru kasımda artış oldu yağ oranım %30.4 şu anda 1.7 kg de ödem var kilo 129.5 kg geldibasladinmi kure berkay ?
Ben bütün kalbimle inanıyorum sana kardeşim.İnişli çıkışlı dönemlerin elbette olacak.arkadaşlar babam kıısmi felç geçirdi sıkıntıya girdim 10 kg aldım 135 kiloyum bugün tekrardan definasyona giriştim tekrardan kaldığım yerden devam![]()
Senin icin cok hafif olmamis mi hocam ?
20-30 saniye aralıklarla çok tekrar hocam normaldirSenin icin cok hafif olmamis mi hocam ?
Bilindiği üzere,Bench Press denilince akla gelen ilk bölge,göğüs bölgesidir.Yalnız ön omuz ve arka kol da itme hareketinde yardımcı kaslar olarak aktif bir şekilde görev alır.Kardeşim,sen Bench Pressini arttırmak için ön omzunu ve arka kolunu ayrı bir şekilde çalışıyor musun?2 gün önce 190 kg yi yeniden başardım bugün 192.5 kg denedim maalesef çıkmadı![]()
ön omuzda barla rekorum 90 kg de 2 tekrar arka omuzda 110 kg 2 tekrar arka kol desen salonda en alttakine takıp ki 100 kg vardır 20 kg de plaka takıp dar tutuşla 15 tekrar çıkarabiliyorum sıkıntı yokBilindiği üzere,Bench Press denilince akla gelen ilk bölge,göğüs bölgesidir.Yalnız ön omuz ve arka kol da itme hareketinde yardımcı kaslar olarak aktif bir şekilde görev alır.Kardeşim,sen Bench Pressini arttırmak için ön omzunu ve arka kolunu ayrı bir şekilde çalışıyor musun?