berkay7743
Özel Üye
az önce aç karnına 124.8 kg çıktım
durmak yok yola devam

ben teşekkür ederim sizlerde bana motivasyon kaynağısınızberkay7743 kardeşim;Bana motivasyon kaynağı sağlıyorsun.Bunun için sana teşekkür ederim.
Yalnız olduğunu hissetme.Sürekli takipteyim.
definasyon bitiminde abiEpilasyon ne zaman Berkay?
Hedefe koşar adım?sabah aç karnına 122.4 geldim![]()
kanka çok şükür kas kaybı yok hala 177.5 kg basabildim bu sabah ama yarışmada 150 160 170 şeklinde basmayı düşünüyorum çünkü pause olayı olacak ve riske girmek istemiyorumHedefe koşar adım?![]()
Hissettigini uygularsan basaricaksin emin ol.kanka çok şükür kas kaybı yok hala 177.5 kg basabildim bu sabah ama yarışmada 150 160 170 şeklinde basmayı düşünüyorum çünkü pause olayı olacak ve riske girmek istemiyorum![]()
çok teşekkür ederim sizlerin desteği olmasa çok daha zor olurdu benim için beni hep motive ettinizSaçlar yakışmış abi yüzün açılmış. Çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım
kanka Kocaeli tıp merkezi ercan kaplan makineya çıkıyorsun ayaklar çıplak basıyorsun ellerine iki kol alıyorsun bekliyorsun ölçüyorTakipteyim Ve Azmine Hayran Kaldım Ne Yalan Söylüyeyim
Ölçüm İçin Nereye Gidiyorsun Ve Ne Yapıyorlar ?
Öncelikle Cevapladığınız İçin Teşekkür Ederimkanka Kocaeli tıp merkezi ercan kaplan makineya çıkıyorsun ayaklar çıplak basıyorsun ellerine iki kol alıyorsun bekliyorsun ölçüyor
kür derken steroid mi90 kg yi hedefliyorum boy 178 45 cm kol 90 kg kol 41 di 1 yılda 45 oldu dirty bulk ile ama definasyon kürü yapmıyorsanız doğalsanız tavsiye etmiyorum