• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Değişim.. 192 cm boy

sonunda iyi bir telefondan çekebilmeye başladık fotoları

arkadaşın i phone'u :)

elbette bi tane de before -after..

Eklentiler

• 6.jpg
    6.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 460
  • Sunu1.jpg
    Sunu1.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 540
before after fotoğrafının altı beyaz çıkmış tam olmadı galiba, tekrar yüklüyorum

Eklentiler

• 41.jpg
    41.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 454
baştan sona kadar okudum bütün yazılanları ve gelişiminizi takip ettim gerçekten büyük başarı örneği var öncelikle tebrik ederim sizi.. kollar daha bir muazzam olmuş bana kalırsa nacizane fikrim gögüs özellikle üst gögüse biraz daha ağırlık vermeniz iyi olur... iyi çalışmalar.

baştan sona kadar okudum bütün yazılanları ve gelişiminizi takip ettim gerçekten büyük başarı örneği var öncelikle tebrik ederim sizi.. kollar daha bir muazzam olmuş bana kalırsa nacizane fikrim gögüs özellikle üst gögüse biraz daha ağırlık vermeniz iyi olur... iyi çalışmalar.

haklısın _yk_ göğsü ayrı bir güne aldım, bakalım göreceğiz sonuçları. biraz da göğüs kafesi geniş dolması zaman alıyor

Abi son fotoğraflarında kaç kilosun?İlk sayfadakilere göre arada baya hacim farkı var...Yağsız büyümeyi seviyorsun :)

Abi son fotoğraflarında kaç kilosun?İlk sayfadakilere göre arada baya hacim farkı var...Yağsız büyümeyi seviyorsun :)

Sevgili Azi,

İlk fotolardan bu yana hacimlendim, şimdilerde 88-89'um 90 sınırına dayandım. Ama dediğim gibi yağsız kaz kazanmaya çalışıyorum yoksa çoktan 100'ü bulmuştum.

inşallah yağsız 100 kg olduğum günleri hepberaber görürüz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------

yeni resimler yok mu?

sevgili denizh

bu akşam eklerim çekebilirsem resim

çözünürlüğü iyi olsun şu son eklediklerin gibi. Bacak çalışımıyorsun sanırım hiç resim yok çünkü.

ekleyen cok kişi var sende ekle. merak ediyoruz. Takım elbiseli resimler güzeldi. iş yerinde o şekilde üstünde ki gözlerden rahatsızlık olmuyor mu?

Biceps- sirt

bir kaç gün önce çekildi

Eklentiler

• 20120331-122246.jpg
    20120331-122246.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 514
  • 20120331-121927.jpg
    20120331-121927.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 505
  • 20120331-115958.jpg
    20120331-115958.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 527
  • Like
Reactions: Azi
Sevgili devotion,

İlk pozunuza hayran kaldım, hergün biraz daha ileriye gidiyorsunuz, merak etdiğim şey, yağ yakıma devam ediyormusunuz?, sanırım hacim şimdiki amacınız :).

Öncelikle karşımızdaki kişiye saygı çerçevesinde hitap etmesini öğrenmemiz gerek, ikincisi 1.90 boyundaki kişi ile 1.70 boyundaki kişinin protein alım değerleri daha farklıdır, musabik dediğin adamlar 20 tanecik yumruta beyazı yemez benim genc kardeşim, 30,40 hatta 50 tane yer, 20 tane yumurtanın beyazı size zarar vermez, size verim verir benim genc kardeşim, forumda bir çok başarılı kişi güne ortalama 25 tane yumurta beyazını çok kolaylıkla yediklerini görebilirsiniz, forumda 'üye fotoları' bölümünde gezmenizi öneriyorum, ama dikkat etmeniz gereken nokta, başarısız olan değil, başarılı olan arkadaşlarımızın konularını tüm sayfalarını dikkatlice okumanızdır önerim, benim önerim bu kadar güzel zayıflayıp bu kadar güzel kas gelişimini elde eden arkadaşımıza alabileceği protein miktarını artırması için küçücük bir öneride bulundum.

20 tane yumurtadan çekinen vücut geliştirme yapan kardeşimiz 'onbir', ve onu savunan zeus dostum, doğrusu şaşırmadım değil.

Sevgili devotion,

Sabah 8 yumurta zaten yediğinizi söylemişsiniz sanırım, 2 tam, 6 beyazında 30 gr pro eder, bir öğün için güzel bir miktar, öğlenki öğünede 1 tam, 7 beyazı da 25-27 aralığı bir pro değeri yapar, kesinlikle yumurtadan çekinmeyiniz.

acıklama yaptıgın icin tesekkur ederim argo bir tavır sergilediysem kusura bakma ama 20 tam yumurta anladım bende yumurtanın beyazını kasetmemişsiniz.20 yumurta yemekten cekinmedim gerek yok müsabık falan degiliz sonucta abartmanın bir anlamı yok bende 190 boyundayım daha bu güne kadar beyaz la sarıyı ayırmadım hep tam yedim.üye fotolarında gezindim ancak 50 de biraz fazla gibi geldi bana..

saygılar cyrax...

Sevgili devotion,

İlk pozunuza hayran kaldım, hergün biraz daha ileriye gidiyorsunuz, merak etdiğim şey, yağ yakıma devam ediyormusunuz?, sanırım hacim şimdiki amacınız :).

sevgili Cyrax ;

yağ yakımı bitti. Şimdi yağlanmadan kas kazanmaya çalışıyorum. Parçalı iri bir vücut amacım

hani resimler?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01.04.12 00:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 31.03.12 22:56 ----------

son degişimler nasıl?

GÖĞÜS

nasıl arkadaşlar, göğüsler dolmaya başlamış mı???

Eklentiler

• 20120402-225735.jpg
    20120402-225735.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 510
  • 20120402-230112.jpg
    20120402-230112.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 499
  • 20120402-230338.jpg
    20120402-230338.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 511
  • Like
Reactions: Azi