Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
baştan sona kadar okudum bütün yazılanları ve gelişiminizi takip ettim gerçekten büyük başarı örneği var öncelikle tebrik ederim sizi.. kollar daha bir muazzam olmuş bana kalırsa nacizane fikrim gögüs özellikle üst gögüse biraz daha ağırlık vermeniz iyi olur... iyi çalışmalar.
Abi son fotoğraflarında kaç kilosun?İlk sayfadakilere göre arada baya hacim farkı var...Yağsız büyümeyi seviyorsun![]()
yeni resimler yok mu?
çözünürlüğü iyi olsun şu son eklediklerin gibi. Bacak çalışımıyorsun sanırım hiç resim yok çünkü.
ekleyen cok kişi var sende ekle. merak ediyoruz. Takım elbiseli resimler güzeldi. iş yerinde o şekilde üstünde ki gözlerden rahatsızlık olmuyor mu?
Öncelikle karşımızdaki kişiye saygı çerçevesinde hitap etmesini öğrenmemiz gerek, ikincisi 1.90 boyundaki kişi ile 1.70 boyundaki kişinin protein alım değerleri daha farklıdır, musabik dediğin adamlar 20 tanecik yumruta beyazı yemez benim genc kardeşim, 30,40 hatta 50 tane yer, 20 tane yumurtanın beyazı size zarar vermez, size verim verir benim genc kardeşim, forumda bir çok başarılı kişi güne ortalama 25 tane yumurta beyazını çok kolaylıkla yediklerini görebilirsiniz, forumda 'üye fotoları' bölümünde gezmenizi öneriyorum, ama dikkat etmeniz gereken nokta, başarısız olan değil, başarılı olan arkadaşlarımızın konularını tüm sayfalarını dikkatlice okumanızdır önerim, benim önerim bu kadar güzel zayıflayıp bu kadar güzel kas gelişimini elde eden arkadaşımıza alabileceği protein miktarını artırması için küçücük bir öneride bulundum.
20 tane yumurtadan çekinen vücut geliştirme yapan kardeşimiz 'onbir', ve onu savunan zeus dostum, doğrusu şaşırmadım değil.
Sevgili devotion,
Sabah 8 yumurta zaten yediğinizi söylemişsiniz sanırım, 2 tam, 6 beyazında 30 gr pro eder, bir öğün için güzel bir miktar, öğlenki öğünede 1 tam, 7 beyazı da 25-27 aralığı bir pro değeri yapar, kesinlikle yumurtadan çekinmeyiniz.
Sevgili devotion,
İlk pozunuza hayran kaldım, hergün biraz daha ileriye gidiyorsunuz, merak etdiğim şey, yağ yakıma devam ediyormusunuz?, sanırım hacim şimdiki amacınız.