mardin1234
Üye
Arkadaşlar merabalar benim size birşey danışmam lazım yaşım 16 şuana kadar hiç kavga etmek nasip olmadı öyle cok ciddi yumruklaşma gibi 1 2 arkadaşlarla tartışma oldu tabi ama hep ayırdılar öyle cok ciddi kavgaya girmedim hiç şuana kadar korkumda yok Allaha şükür kavga etcek olursa ederim rahat geri vites yapıp kaçmam öyle yani kavgadan korktuğum falan yok o değil dayağımı yerim acımaz ama korkum rezil olmak millete girerim her türlü hatta bizim sınıfta bile açıkcası coğuna kafayı tutabilecek durumdayım şuana kadar bana kafa tutupda dayak yediğimi görmedim ama bu kavga işi kafamı bozuyor hayatımda hiç kavga etmedim gerçi 1 kere etmiştim 8 sınıfta ondada 3 tane yumruk yediğimi biliyorum giremeden ayırdılar ama dediğim gibi şimdi ben gerçekten kavga mavga etmeye kalksam cok dayak yermiyim dayak atmadan yumruk atamadan döverlermi beni diye düşünüyorum evde vücüdda calışıyorum 1.77 boyunda zayıf cocugum hani şu vursan uççak tiplerdenim yani afedersiniz hayvan gibi girerim uça uça ama dediğim gibi dayak yermiyim bilmiyorum