Cellucor C4 Extreme Enerji vermiyor Lutfen yardım edin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmt9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahmt9

Üye
ben 2 gun once c4 extreme aldım ant. yarım saat once 1 olcek kullanıyorum fakat ant.da oyle bi enerji patlaması yaşamıyorum hatta etki etmiyor desem yeri 1 gun on 1 off olarak yani 3 gunde 2 gun kullandım ama bietkisi olmadı neden dir bilmem bide ant. gitmeden en az 2 ogun yemek yemiş olurum onuda soylıyım bi yardımcı olursanız sevinirim. lutfen .kafa_

ben diyorumki bendemi iş yapmıyor zaten o konu yorumdur ben dana 2 olcek kullanmısım neyine yorum yapayım işe yaramıyor diye yorum yapsam mutlumu olucaksınız beslenme vücudum alert dediği zaman yemek yiyorum kalori hesabı yapmıyorum ama protein ağırlıklı besleiyorum oratalam 7 /8 saat uyuyorum ve pc basında oyuruyorumm 5 6 saat . antrenmana ac cıkmıyorum 2 saat sonra cıkma olayına onem veriyorum . bu kadar daha vucud alısmadı diye olabilirmi acaba . bilemedim

ben diyorumki bendemi iş yapmıyor zaten o konu yorumdur ben dana 2 olcek kullanmısım neyine yorum yapayım işe yaramıyor diye yorum yapsam mutlumu olucaksınız beslenme vücudum alert dediği zaman yemek yiyorum kalori hesabı yapmıyorum ama protein ağırlıklı besleiyorum oratalam 7 /8 saat uyuyorum ve pc basında oyuruyorumm 5 6 saat . antrenmana ac cıkmıyorum 2 saat sonra cıkma olayına onem veriyorum . bu kadar daha vucud alısmadı diye olabilirmi acaba . bilemedim

Kaç aydır spor yapıyorsun. Boyun ve kilon hakkında bilgi verebilirmisin

Lütfen ilgili basliktan devam edelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı