Carnitine kullanmalimiyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nizamicedit

Yeni Üye
Merhabalar. Bu spora yaklaşık 1 ay önce başladım. Yağ yakıcı kullanmak istiyorum. Yaşım 15.

Hardline Nutrition Carnifit bu içeceği kullanmamda bir sakınca varmı? eğer varsa hangi tür yağ yakıcı kullanmalıyım?

Karnitin kullanılmasını pek önermiyorum çünki bilimsel olarak kanıtlanmmış bir şey yok sadece yakılan kalorinin yağdan yakıldığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum hem bu yaşta yağ yakıcı kullanmak pek doğru değil çünki hormonlarınız tavan yapmış durumda dengeyi bozmak mantıklı değil doğal yollardan diyet ve spor ile zayıflamak en güzeli .

Karnitin kullanılmasını pek önermiyorum çünki bilimsel olarak kanıtlanmmış bir şey yok sadece yakılan kalorinin yağdan yakıldığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum hem bu yaşta yağ yakıcı kullanmak pek doğru değil çünki hormonlarınız tavan yapmış durumda dengeyi bozmak mantıklı değil doğal yollardan diyet ve spor ile zayıflamak en güzeli .

boyum 1.77 kilom bu gün 69.5 çıktı anlamıyorum nasıl olurda yağ oranı %20 çıkar.. ayda kaç kilo verirsem bu oranı %15 e düşürebilirim

Bu sizin yapacağınız diyet ve cardio çalışmalarına bağlı .

peki anladım anlamadığım şu özel sakaryaya gittim diyetisyenle görüştüm çorapları filan çıkarttırıp bir aletin üstüne koydurttu elimede 2 tane demirden birşey verdi 1 dakikada fatura gibi çıkarttı yağ oranını falan. yanlış bir yöntem olabilirmi

Bence kullanmana gerek yok, çok kilolu degilsin. iyi bir beslenme ve programla zaten kendiliğinden verirsin

En azından bir 3 ay doğal yollarla zayıflamaya çalış, 3 ay sonra zaten baya bi kilo vermiş olursun gerek bile kalmaz

Bence kullanmana gerek yok, çok kilolu degilsin. iyi bir beslenme ve programla zaten kendiliğinden verirsin

En azından bir 3 ay doğal yollarla zayıflamaya çalış, 3 ay sonra zaten baya bi kilo vermiş olursun gerek bile kalmaz
60 olsam yetermi bu arada vücudum mezomorf tipindeymiş

60 olsam yetermi bu arada vücudum mezomorf tipindeymiş

65 ideal bence, vücut tipin mezomorf ise kas kütlesi kazanma konusunda şanslısın. antremanlarına ağırlık çalışmalarınıda ekle bence. hem daha iyi yağ yakarsın hem de vücudun şekle girer

yağ oranı %20 degildir yanlışlık var gibi geliyor, ama %20 ise gerçekden ağırlık çalışmaya başlamalısın.

65 ideal bence, vücut tipin mezomorf ise kas kütlesi kazanma konusunda şanslısın. antremanlarına ağırlık çalışmalarınıda ekle bence. hem daha iyi yağ yakarsın hem de vücudun şekle girer

yağ oranı %20 degildir yanlışlık var gibi geliyor, ama %20 ise gerçekden ağırlık çalışmaya başlamalısın.
bende anlayamadım hocam bence diyetisyen yanlış ölçtü.. çünkü araştırdığımda benim ölçümlerimin yapıldığı alet net sonuçlar vermiyormuş

Kullanma Yağ yakımına ihtiyacın yok Sadece beslenmene dikkat et

En son yapman gereken şey bu yaşta yağ yakıcı kullanmak. Senin yapman gereken ise düzenli bir beslenme iyi bir spor programı ve sabır ..

Saygılarımla..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-yak-c-lar-ve-f18.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı